Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ištvancová a jej otec: Všetci sa im smejú!

Blízki Paulíny a Maroša Ištvancových Zobraziť galériu (5)
Blízki Paulíny a Maroša Ištvancových

BRATISLAVA – Uťahujú si z nich! Terčom žartíkov sa v týchto dňoch stali exfinalistka Česko Slovenskej SuperStar Paulína Ištvancová (16) a jej otec Maroš. V Trnave, odkiaľ pochádzajú, o nich už dokonca kolujú vtípky.

Ako sme sa dopočuli, Paulínin otec si v meste vyslúžil prezývku „Štvanec - Uštvanec.“ Niet sa čomu čudovať. Veď sa snažil podporovať svoju dcéru v speváckej šou ako besný. Kvôli tomu, aby na jej hlasovacie číslo prišiel potrebný počet esemesiek, neváhal "uštvať" kohokoľvek. Vrátane seba.

Terčom posmeškov však nie je iba on, ale aj jeho manželka, ktorá v Trnave pracuje ako učiteľka. Hoci sa v médiách nepretŕčala, nevyhla sa vtipným poznámkam na vlastnú adresu. Ľudia si pre zábavu hovoria: „Príde pani Ištvancová do triedy a pýta sa detí, kto chce ísť na SuperStar. Deti nadšene kričia: Ja, ja! Na to pani učiteľka zareaguje slovami: Dobre, ale najprv musíte Paulínke poslať esemesky.“

Paradoxné je, že napriek tomu, o aký rozruch sa Ištvanec počas trvania šou postaral, stojí Paulína na jeho strane. Nepripúšťa si, že by jej otcove aktivity nejakým spôsobom uškodili. „Vôbec mi to nevadí," odpovedala na otázku topiek, keď sme sa jej pýtali, či jej tatkova prehnaná angažovanosť neprekáža.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu