Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Toto v Markíze nečakali: Rozboril im povedal nie!

Moderátor Viliam Rozboril Zobraziť galériu (9)
Moderátor Viliam Rozboril

BRATISLAVA – Jarné prekvapenie! Moderátor Vilo Rozboril (42) nedávno odmietol lukratívnu ponuku od domovskej televízie. Čo ho k tomu viedlo?

Meno Vila Rozborila sa nespája iba s úspešnými televíznymi formátmi, ale aj ťažiskovými projektami. Ani tento rok Markíza neporuší tradíciu a do vysielania opäť zaradí nedeľné výpravné programy. Na jar svoje nádeje vloží do Let´s Dance 3.

Topky.sk zistili, že súčasťou tretej série veľkolepej šou by mal byť aj Rozboril. Lukratívny a dobre platený flek na tanečnom parkete však s najväčšou pravdepodobnosťou odmietne. „Ja s tým skôr nepočítam, nakoľko som časovo vyťažený,“ vysvetlil topkám Vilo. Môže za to náročná príprava relácie Modré z neba. „Nakrúcame totiž päť až šesť dní do týždňa,“ ozrejmil nám. V Záhorskej Bystrici budú preto musieť siahnuť po niekom inom.   

Ako sme sa však ďalej dozvedeli, v Markíze s ním predsa len v nejakom okázalom programe koncom tejto, prípadne začiatkom novej, sezóny počítajú. „Rátať sa ráta,“ nevylučoval Rozboril. Aj v tomto smere to však má moderátor viac-menej jasné. „Zabralo by to ďaleko viac času, ako by bolo únosné,“ naznačil odmietnutie ponuky.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu