Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rozboril porazil Popolušku!

Vilo Rozboril
Vilo Rozboril

BRATISLAVA – Na tieto Vianoce určite nezabudne! Moderátor Vilo Rozboril (41) ani len netušil, aké prekvapenie ho počas najkrajších sviatkov roka bude čakať. Pod stromček totiž dostal obrovský darček aj od divákov.

K vianočnej idylke neodmysliteľne patria aj rozprávky. Tie nám počas týchto dní servírujú televízie jedna radosť. V Markíze sa tento rok rozhodli, že počas Štedrého večera odvysielajú aj špeciál relácie Modré z neba. A urobili dobre. Šou Vila Rozborila o snívaní sa včera stala najsledovanejším programom dňa.

Modré z neba videlo dokonca viac divákov ako rozprávku Tri oriešky pre Popolušku, ktorá sa teší obľube aj po tridsiatich piatich rokoch. Rozborilovu reláciu si podľa informácií topiek pozrelo takmer 970 tisíc Slovákov. Žiadnemu inému programu sa viac diváckej priazne získať nepodarilo.

Vilo tak má ďalší dôvod na radosť. A vytešovať sa môže právom. Všetkým kolegom totiž ukázal, že zabodovať sa dá aj na Vianoce.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu