Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pretvárka superstaristky Feckovej: Simona, načo to divadielko?!

Simona sa pred kamerami tvárila hrdinsky. Inak to už vyzeralo mimo nich. Zobraziť galériu (13)
Simona sa pred kamerami tvárila hrdinsky. Inak to už vyzeralo mimo nich.

PRAHA – Predsa len ronila slzy! Vypadnutá finalistka Česko Slovenskej SuperStar Simona Fecková (21) sa počas pondelkového vyraďovania usilovala tváriť hrdinsky. Pred vyrieknutím definitívneho verdiktu dokonca poznamenala, že by už súťaž rada opustila. Mimo televíznych kamier však svoj žiaľ nedokázala zakryť!

Simone Feckovej skomplikovali účasť v speváckej súťaži zdravotné problémy. Z toho dôvodu ju počas minulého týždňa označil porotca Pavol Habera ako adeptku na odstrel. Rodáčka z Košíc mu však oponovala slovami, že by to v súťaži len tak bez boja jednoducho nevzdala. Po uplynulom nedeľňajšom vystúpení si však aj ona sama uvedomila, že je najvyšší čas odísť.

„Ja chcem ísť v podstate domov. Dostala som sa ďalej, ako som chcela, naozaj mi to stačí,“ povedala počas pondelkového vyraďovania - krátko pred vyrieknutím definitívneho verdiktu. Keď z úst Leoša Mareša zaznelo, že končí práve ona, pôsobila vyrovnaným dojmom.

Bolo to však iba naoko. V momente, keď sa brunetka stratila z dohľadu televíznych kamier, nechala svojím emóciám voľný priebeh. Simona sa rozplakala a slzy sklamania nevedela potlačiť. V jej okolí sa však v danej chvíli nenašiel nikto, kto by ju utešil. Ostatní superstaristi rozdávali autogramy svojím fanúšikom. Vyradenej Feckovej sa venovali až na následnej afterpárty.

Ako nám samotná finalistka prezradila, hlavným dôvodom jej plaču bol fakt, že musela partiu ostatných súťažiacich opustiť. „Plakala som kvôli nim. Bude mi za nimi veľmi smutno," priznala. Na druhej strane si uvedomuje pozitívnu stránku svojho odchodu. Ohrozené hlasivky sa jej budú v pokoji regenerovať a ona bude môcť bez problémov spievať pre svojich fanúšikov.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu