Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zo SuperStar vyhodili Feckovú: Rytmus ju urazil pred odchodom!

Simona Fecková skončila v treťom finálovom kole. Zobraziť galériu (6)
Simona Fecková skončila v treťom finálovom kole.

PRAHA – Odchod s trpkou príchuťou! Na včerajšie vyraďovanie v Česko Slovenskej SuperStar nebude práve v najlepšom spomínať finalistka Simona Fecková (21). Nielenže sa musela mladá Košičanka rozlúčiť so šou, ešte ju aj raper Rytmus stihol pred odchodom uraziť.

V nedeľňajšom tanečnom kole speváckej šou sa finalisti príliš neblysli. Nesadol im tzv. párty štýl, v ktorom takmer všetci pohoreli. Dôkazom môže byť aj to, že z ôsmich súťažiacich pochválil kat Paľo Habera iba dvoch. Počas pondelkového vyraďovania však nakoniec zostal Čierny Peter v rukách Simony Feckovej. Diváci sa rozhodli, že domov pošlú práve ju. Do rozstrelu sa dostala spolu s Michalom Šepsom.

Keď sa ešte pred vyrieknutím verdiktu pýtal Leoš Mareš poroty, koho by poslali domov, raper Rytmus si neodpustil uštipačnú poznámku na adresu mladej Košičanky. „Ja by som vyradil Fuckovú. Pardon, vlastne Feckovú,“ uťahoval si zo Simoninho priezviska Vrbovský, pričom narážal na anglické vulgárne slovo fuck – j*bať. Ona sa iba kyslo zatvárila, moderátor porotcu brzdil. Rytmus sa však nedal a svoje vyjadrenie zaklincoval slovami: „Pre mňa si ako socha. Iba štúdiová speváčka.“ Spolu s raperom ju tipoval na vypadnutie aj kat Paľo Habera. Helena Zeťová a Gábina Osvaldová by vyradili Petra Ševčíka.

Zrejme aj na základe Rytmusových nelichotivých viet povedala samotná Fecková tesne pred vyrieknutím definitívneho verdiktu, že „chcem ísť domov. Dostala som sa ďalej, ako som chcela. Naozaj mi to stačí.“ Nečudo, že sa štvorica odborníkov po týchto slovách rozhodla nevyužiť tzv. žolíka, ktorý by ju vrátil do súťaže.

V nedeľu uvidíme spievať sedmičku finalistov tieto rockové hity:

Martin Kurc - Bon Jovi: Its my life

Lukáš Adamec - Metallica: Whisky in the JAR

Alžběta Kolečkářová - Ozzy Osbourne: Dreamer

Michal Šeps - Rolling Stones: Satisfaction

Petr Ševčík - AC/DC: Highway to hell

Martin Harich - U2: Beautiful day

Gabriela Gunčíková - Aerosmith: I don’t wanna miss a thing

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu