Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Superstaristka Fecková: Hlboký výstrih... Bez podprsenky!

Simona mala šaty s poriadne hlbokým výstrihom. Zobraziť galériu (9)
Simona mala šaty s poriadne hlbokým výstrihom.

PRAHA – Mimoriadne sexi! Počas tretieho finálového kola Česko Slovenskej SuperStar zaujala Simona Fecková (21) aspoň oblečením, keď spev už nestál za veľa. Do očí bil nielen ligotavý materiál minišiat, ale aj poriadne hlboký výstrih!

Jeden bod k dobru! Simona Fecková si v nedeľu príliš veľa pozitívnych ohlasov na margo svojho výkonu nevyslúžila. Predviedla totiž pieseň od Madonny, ktorú porotcovia za dobrú speváčku absolútne nepovažujú. Navyše, Paľa Haberu kučeravá Košičanka nudila. „Z teba sa nevyvíja osobnosť na pódiu,“ povedal jej.

A tak jediným svetlým bodom bolo, že sa na Simonu aspoň dobre pozeralo. Stylisti jej obliekli ligotavé šaty, v ktorých doslova žiarila. Sexi detailom bola nielen ich minidĺžka, ale aj hlboký výstrih. A podľa všetkého pod týmto odevom Fecková nemala žiadnu podprsenku.

Nakoniec jej však ani dráždivé oblečenie nepomohlo a so súťažou sa musela rozlúčiť. Jej meno ako tip na vypadnutie zaznelo od Haberu aj Rytmusa. A ich názor zdieľali aj diváci, ktorí práve jej poslali najmenej esemes hlasov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu