Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

SuperStar ošiaľ v Bratislave: Panika, krik, pošliapané a stratené deti!

Tínedžeri sa v dave kvôli superstaristom takmer ušliapali. Zobraziť galériu (14)
Tínedžeri sa v dave kvôli superstaristom takmer ušliapali.

BRATISLAVA – Veľká tlačenica! V stredu sa konala prvá autogramiáda súťažiacich z aktuálnej série Česko Slovenskej SuperStar. Napriek tomu, že ide už o piate pokračovanie úspešnej šou, záujem o podpis mladých spevákov bol enormný. Snaha fanúšikov získať autogram od svojho idolu bola až taká fanatická, že nehľadeli na bezpečnosť.

Úplné šialenstvo! Česko Slovenská SuperStar je na Slovensku v podstate už piatou sériou známej speváckej súťaže. Napriek tomu však stále dokáže mládež dostať do varu. Ukázalo sa to aj na prvej autogramiáde aktuálneho ročníka, ktorá sa konala v stredu v hlavnom meste. „Finalistov prišlo na autogramiádu podporiť takmer dvetisíc fanúšikov. Nás tento záujem veľmi teší,” prezradila nám hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Pred bratislavským nákupným centrom to teda predvčerom doslova vrelo. Stovky mladých ľudí sa snažili dostať čo najbližšie k svojim idolom, ako sú Michal Šeps, Gabriela Gunčíková či Martin Kurc. Samozrejme, nezaobišlo sa to bez poriadnej „strkanice“.

Ako sme sami videli, rozvášnený dav poriadne pritlačil mládež v prvom rade o bezpečnostné závory. V jednom prípade išlo dokonca len o sedemročného chlapca! Uplakaného školáka musel z masy ľudí vyťahovať člen bezpečnostnej služby. Ďalšie vystrašené deti zas skončili pri moderátorovi autogramiády, pretože sa stratili svojim príbuzným. A to všetko len preto, že chceli podpis od hŕstky spievajúcich tínedžerov, z ktorých väčšina zrejme o pár týždňov upadne do zabudnutia...

Ako vyzerala párty Superstaristov?



 

Sledujte Topky TV: Takto to vyzeralo na bratislavskej autogramiáde.



Autogramiada_superstar


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu