Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tanečné kolo SuperStar: Trapas za trapasom a... Hrozný spev!

Petr Ševčík zažil v nedeľu dva trapasy. Zobraziť galériu (10)
Petr Ševčík zažil v nedeľu dva trapasy.

PRAHA - Rozpačité! Tretie finálové kolo Česko Slovenskej SuperStar 2 sa príliš nevydarilo. Vyskytli sa v ňom totiž technické problémy aj moderátorské prešľapy. Navyše, ani spevácke výkony neohúrili. Nekompromisný kat Pavol Habera (49) pozitívne zhodnotil len dvoch z ôsmich súťažiacich!

Zlý začiatok a všetko zle! Nedeľné tanečné kolo odštartoval Petr Ševčík a hneď v úvode došlo k trapasu. Niekoľko sekúnd totiž mladý spevák otváral ústa naprázdno. „Na začiatku ti nešiel mikrofón, že? U nás v kapele je taká prax, že taký zvukár okamžite odchádza domov a stráca prácu,” okomentoval to Paľo Habera.

Ďalšie nepríjemné chvíle Petrovi pripravil Leoš Mareš. Moderátor za ním prišiel po výkone Gabriely Gunčíkovej s tým, že má dve minúty čas, a tak s ním spraví rozhovor. Ako tému si zvolil paralelu medzi otcom Enrique Iglesiasa, známym miláčikom žien Juliom Iglesiasom, a pánom Ševčíkom. „Bol tvoj otec v minulosti tiež taký milovník? On je odborník na zbrane a strelivo, tak či nevieš, koľko toho v mladosti zostrelil,” zneli trápne otázky.

Do tretice, všetko dobré?! Pri hodnotení Lukáša Adamca, ktorý vystúpil ako tretí v poradí, zas zaúradovala technika. Za jeho chrbtom sa zrazu ozval veľký rachot. „Dnes máme dobrý deň, padla nám kulisa,” skonštatoval porotca Habera.

V rámci večera, kedy sa nič nedarí, zahviezdil aj režisér prenosu. Pri téme Veľkej noci a oblievačky totiž cítil potrebu povedať moderátorovi do odposluchu „vtipný” postreh. „Povedal mi do ucha, že sa polievajú v Thajsku. Som to nepochopil,” čudoval sa Leoš priamo pred kamerami. Zrejme mu hneď nedošlo, že v spomínanej krajine nedávno zápasili so záplavami a išlo teda o dosť nevkusný vtip, ktorý radšej ani nemal zaznieť nahlas.

Následne dokonca Mareš poodstúpil a doslova zareval: „Čože?!” A namiesto moderovania s Tinou počúval pokyny v slúchadle. Čokoládová speváčka bola zo situácie tak mimo, že namiesto Martina Kurca zahlásila vystúpenie jeho menovca Haricha.

A posledným trapasom do zbierky bolo vlastne samotné tanečné kolo, ktoré mladí speváci absolútne nezvládli. „Ja som si dnes sadol do nesprávnej poroty v nesprávnej súťaži, Okrem dvoch ste dnes všetci stáli za veľké viete čo. Som v porote SuperStar už päť rokov a toto bol pre mňa najhorší večer v rámci speváckych výkonov,” nešetril kritikou Paľo Habera. Pochvalu zožali len Lukáš Adamec a Gabriela Gunčíková. Po takomto hodnotení bude dnešné vyraďovanie zrejme poriadne napäté.

 

Tieto piesne si superstaristi pripravia na rockové kolo:

Martin Kurc - Bon Jovi: Its my life

Lukáš Adamec - Metallica: Whisky in the JAR

Alžběta Kolečkářová - Ozzy Osbourne: Dreamer

Michal Šeps - Rolling Stones: Satisfaction

Petr Ševčík - AC/DC: Highway to hell

Martin Harich - U2: Beautiful day

Simona Fecková - No doubt: Don´t speak

Gabriela Gunčíková - Aerosmith: I don’t wanna miss a thing

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu