Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Moderátorka Müllerová ako poriadne čudo: Preboha, Soňa, to čo je?!

Soňa Müllerová s igelitkou na hlave. Zobraziť galériu (6)
Soňa Müllerová s igelitkou na hlave.

BRATISLAVA - Takto ste ju ešte nevideli! Moderátorka RTVS Soňa Müllerová sa nedávno prechádzala po areáli televízie s naozaj čudnou pokrývkou na hlave. Nebyť jej širokého charakteristického úsmevu, nikto by zrejme nepovedal, že je to ona.

Vie sa vynájsť! Moderátorka Dámskeho klubu Soňa Müllerová patrí k ženám, ktoré sa o svoj imidž a zovňajšok patrične starajú. Na ulici by ste ju neupravenú zrejme nestretli. Pred pár dňami nás však svojím výzorom dosť zaskočila.


Pozrite si: Soňa Müllerová vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým: Takto sa zmenila v porovnaní s predošlými rokmi!


Pred budovou televízie sa totiž Soňa objavila zvláštne nastajlovaná. Na hlave mala naozaj netradičnú pokrývku. Keďže v ten deň  pršalo a brunetka nemala pri sebe dáždnik, natiahla si na hlavu igelitovú tašku. Zrejme si nechcela zničiť účes, tak takto zaimprovizovala.

Zaujímavé je, že Müllerová nemala žiadny problém s tým, že sa nám ju takto podarilo zachytiť. Keď zbadala nášho fotografa, namiesto toho, aby sa rýchlo schovala, nahodila široký úsmev. Ako sa zdá, moderátorka má zmysel pre humor a nechá sa pokojne odfotiť aj vtedy, keď nie je za dokonalú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu