Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Moderátorka Müllerová chcela byť za peknú: Takéto drastické riešenie podstúpila!

Soňa Müllerová sa v spoločnosti objavuje dokonalo oblečená a upravená. Zobraziť galériu (6)
Soňa Müllerová sa v spoločnosti objavuje dokonalo oblečená a upravená. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Pre krásu je ochotná urobiť veľa! Známa moderátorka Soňa Müllerová (53) aj po päťdesiatke vyzerá úžasne a mnohé ženy jej iba v tichosti závidia. A to vraj nemá žiadne plastiky. Napriek tomu nám pred pár dňami priznala, že kvôli výzoru je niekedy ochotná podstúpiť aj drastickejšie procedúry.

Bývalá manželka speváka Richarda Müllera Soňa je bezpochyby krásna žena. Aj po päťdesiatke jej pleť pôsobí pomerne hladko a sviežo, má plné pery a štíhle telo. Takýto vzhľad môžu obľúbenej moderátorke mnohé ženy v tichosti iba závidieť. Na nedávnej akcii, ktorú mama dvoch už dospelých detí moderovala, vyzerala jednoducho božsky.


Nestarnúca moderátorka Müllerová prehovorila: Pravda o plastikách!


 V dlhej bledej róbe dokonale vynikala Sonina postava. Zaujímal nás preto jej recept na štíhlu líniu. A svojou odpoveďou nás moderátorka poriadne prekvapila. „Dva dni som nejedla, aby som sa zmestila do šiat a netrčalo mi bruško. Teraz ste ma prichytili, ako sa napchávam koláčmi, tak už sa tu niečo rysuje,“ priznala s úsmevom Müllerová.

Dbá o seba však pravidelne, nielen pred spoločenskými podujatiami. „Samozrejme, že sa starám, ženy by sa mali o seba starať a v mojom veku obzvlášť.  Nedržím žiadne diéty, športujem, normálne sa stravujem a chodím ešte venčiť psa,“ povedala nám dlhoročná stálica verejnoprávnej televízie. No aj napriek tomuto skvelému výzoru vraj aktuálne po svojom boku nemá žiadneho muža. 

Soňa Müllerová priznala, že pred akciou dva dni nejedla, aby sa zmestila do úzkych šiat.
Zobraziť galériu (6)
Soňa Müllerová priznala, že pred akciou dva dni nejedla, aby sa zmestila do úzkych šiat.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu