Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Unikli súkromné fotky nahej Sone Müllerovej: Ups, toto nemal nikto vidieť!

Soňa Müllerová sa pred takmer 30 rokmi vyzliekla pred objektívom donaha. Zobraziť galériu (7)
Soňa Müllerová sa pred takmer 30 rokmi vyzliekla pred objektívom donaha.

BRATISLAVA – Mladá a hravá! Redakcii topiek sa podarilo získať dráždivé fotografie Sone Müllerovej (53). Ako sme zistili, zábery vznikli pred tridsiatimi rokmi. Známa moderátorka na nich pózuje nahá. Čo nám o pikantných snímkach prezradila ich samotná aktérka? Ako vznikli a ako sa po toľkých rokoch dostali na verejnosť?

Vaše tipy
Soňa Müllerová nafotila pred približne tridsiatimi rokmi sériu decentne erotických záberov. Bývalá manželka speváka Richarda Müllera na nich pózuje úplne nahá. V pozadí svieti tapeta so vzorom typickým pre osemdesiate roky. Vlasy má prefarbené na ryšavo, v ruke drží zapálenú cigaretu. Zaujímavosťou je, že na prste už má obrúčku. 

Fotografie sme získali od nášho čitateľa, ktorý ich vraj našiel na povale u nedávno zosnulého starého otca. Keď sme samotnú moderátorku konfrontovali s existenciou záberov, nespochybňovala ich pravosť. „Áno, som to ja,“ priznala nám bez okolkov Müllerová, ktorá si na ich vznik spomína len matne: „Bolo to dávno, ani si nepamätám, či už sme už s Richardom mali deti alebo nie. Fotil ma on. Bolo to zrejme niekde na hoteli, keďže som s ním občas chodila na koncerty.”

Snímky mali zostať uložené v súkromnom archíve. Fakt, že sa dostali do cudzích rúk, si moderátorka vysvetľuje nasledovne: „Zrejme, keď niekto vyvolával film a robil fotky pred tými mnohými rokmi, tak si urobil duplikáty. Nikdy by mi nenapadlo, že nejaký ‚dobrák‛ zneužije naše privátne zábery. No prežila som už aj horšie veci, tak prežijem aj toto,“ uzavrela tému Müllerová. Keďže dvojnásobná mamička nemá na krku žiadne škandály a nikdy sa nevyzliekla vo filme či pre nejaký magazín, v redakcii sme sa rozhodli intímne miesta dodatočne rozrastrovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu