Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nahota Müllerovým ženám nerobí problém: Po Soni sa vyzliekla aj dcéra Ema!

Aká matka, taká Katka. Soňa Müllerová a jej dcéra Ema takto pózovali nahé. Zobraziť galériu (9)
Aká matka, taká Katka. Soňa Müllerová a jej dcéra Ema takto pózovali nahé.

BRATISLAVA – Aká matka, taká Katka (Ema)! Topkám sa podarilo získať dráždivé fotografie Sone Müllerovej (53), ktoré vznikli pred tridsiatimi rokmi. Známa moderátorka na nich pózuje nahá. Aktuálne je jej dcéra Ema (20) v podobnom veku, kedy sa mama nechala obnažená zvečniť. A ako sa zdá, nezaostáva za ňou. Na sociálnej sieti si totiž zverejňuje podobne pikantné zábery.

Vyzliekli sa donaha! Bývalá manželka speváka Richarda Müllera nafotila pred približne tridsiatimi rokmi niekoľko decentne erotických fotografií do súkromného albumu. Odtiaľ však unikli na verejnosť. Na záberoch pózuje moderátorka úplne nahá. V ruke má len cigaretu. Ako nám na margo šteklivých obrázkov prezradila samotná Soňa, fotil ju vtedy jej exmanžel.

Nahota však v rodine Müllerovcov, zdá sa, nie je vôbec tabu. Nedávno nás o tom presvedčila aj moderátorkina dvadsaťročná dcéra Ema. Tá si zhodou náhod zverejnila na sociálnej sieti podobný záber ako jej mama. Tiež je na fotografii nahá a drží v ruke cigaretu. Na rozdiel od mamy si však mladá študentka robí takéto dráždivé zábery sama a často. A rada sa nimi aj verejne pochváli.

Ema sa zvečnila nahá s cigaretou v ruke.
Zobraziť galériu (9)
Ema sa zvečnila nahá s cigaretou v ruke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu