Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tvár mladice, outfit ako pre tetušku: Studenková klame telom!

Zdena Studenková pôsobí oveľa mladšie, oblieka sa však už primerane svojmu veku. Zobraziť galériu (11)
Zdena Studenková pôsobí oveľa mladšie, oblieka sa však už primerane svojmu veku.

BRATISLAVA - Ťažko jej hádať vek! Zdena Studenková (60) už veľmi dlhú dobu pôsobí, akoby ani nestarla. Svojou tvárou hravo tromfne aj mladšie kolegyne a jej postava tiež nevyzerá zle. Navyše, keď niekam dorazí vo vysokých kožených čižmách, neinformovaný človek jej bez problémov tipuje o dekády menej. A tak, keď sa herečka oblečie primerane svojmu veku, zdá sa, akoby si zbytočne iba pridávala roky.

Šarm jej stále nechýba! Zdena Studenková už roky ohuruje svojím vzhľadom. Pôsobí totiž oveľa mladšie než na svoj skutočný vek. Okrem peknej tváre sa môže chváliť aj peknou postavou. Nie je preto nič zvláštne vidieť ju v úzkych šatách či vysokých čižmách. 

O to viac potom herečka prekvapí, keď sa nahodí do šiat, aké nosia jej rovesníčky. Na krst knihy o Jozefovi Bednárikovi prišla napríklad vo voľnom bodkovanom outfite, ktorý akosi k jej mladistvému výzoru nepasoval. Na prvý pohľad preto Zdena pôsobila, akoby si omylom vzala oblečenie po tetuške. Až keď sa človek poriadne zamyslí, zistí, že Studenková sa od mája už radí k šesťdesiatničkám. Fotografie z krstu si môžete pozrieť v našej GALÉRII>> 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu