Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Studenkovej partner Kostka: Láska k Zdene ho pripravila o deti!

Zdena Studenková a Braňo Kostka Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková a Braňo Kostka

BRATISLAVA – Herečka Zdena Studenková (60) a dirigent Braňo Kostka (43) tvoria pár už 21 rokov. Spoločného potomka však nemajú. U speváka zo skupiny Fragile sme preto zisťovali, či ho nemrzí, že k nim bocian už nepriletí.

Muzikant a partner herečky Zdeny Studenkovej Braňo Kostka je od svojej polovičky o 17 rokov mladší. Napriek vekovému rozdielu im však vzťah funguje už viac ako dve desaťročia. Umelkyňa to vraj nemala v minulosti kvôli mladému milencovi vôbec ľahké. Mnohí jej zazlievali, že pre lásku k mladšiemu bola ochotná obetovať nielen manželstvo s režisérom Stanislavom Párnickým, ale takmer všetko.

No nebola jediná, ktorá toho vo vzťahu s Braňom Kostkom obetovala naozaj veľa. Dirigent sa napríklad musí vyrovnať s faktom, že s herečkou nebude mať nikdy potomka. „Splodiť dieťa, to je ten najťažší projekt, ja hovorím. Je to nielen obrovská výzva pre každého z nás, ale aj obrovský záväzok. Zo srdca to každému prajem. Nepoznám človeka, ktorý by netúžil po dieťati. Osobne som veľmi rodinne založený človek a zdieľam túžbu po dieťati s ostatnými normálnymi ľuďmi,“ úprimne priznal Kostka. Dirigent je s faktom, že nebude mať so Studenkovou potomkov, zjavne zmierený. 

„Myslím si, že človek musí brať od života to, čo mu ponúka. Musí si to vedieť vážiť a užiť si tie svoje možnosti, ktoré dostáva. Ja dostávam zdravie od života. Okolo seba som obklopený šťastím - nielen v práci, ale aj v partnerke. A to je dosť veľa na to, aby som bol šťastný a spokojný aj ja,“ priznal s pokorou muzikant. V minulosti sa však údajne so Studenkovou pokúšali o dieťa, no bohužiaľ im to nevyšlo. Ich vzťah sa vraj vtedy otriasal v základoch a hovorí sa, že sa na čas aj rozišli. Napriek tomu to ustáli a dnes patria k najstabilnejším párom nášho šoubiznisu.

Trojcédečko Richard Müller & Fragile - Hlasy 2 nájdete v iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu