Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nestarnúca Zdena Studenková (60)? Tu je pravda, vek už neoklame!

Zdena Studenková má mladistvú tvár, ruky však prezrádzajú pravdu o jej veku. Zobraziť galériu (9)
Zdena Studenková má mladistvú tvár, ruky však prezrádzajú pravdu o jej veku.

BRATISLAVA - Šesťdesiatka na krku! Zdena Studenková tento rok oslávila okrúhle životné jubileum. Pri bežnom pohľade na herečku by jej tieto roky hádal málokto, jej tvár totiž stále pôsobí mladistvo. K tomu si však herečka dopomohla aj drobnými skrášľujúcimi zákrokmi. To, že je už blondínka v „babičkovskom” veku, ale prezrádzajú jej ruky.

Tvár aj postavu si udržiava! Zdena Studenková svojím výzorom hravo tromfne aj mladšie ročníky. Pri pohľade na herečku niekedy ťažko uveriť, že v máji už oslávila 60 rokov. Navyše, aj na spoločenských akciách sa často baví ako mladica. 

Ku kráse si však herečka dopomohla aj chirurgicky. „Nehanbím sa za to. Je to v súčasnej dobe bežný zákrok. Nechala som si ufiknúť málinko kože, čo je na tom?“  povedala v minulosti pre české médiá. Nie všetky prejavy starnutia sa však dajú skryť.

Nám sa na nedávnom krste CD Hlasy 2 od Richarda Müllera a skupiny Fragile podarilo blondínku zachytiť vo chvíľach, kedy spevákovi a kapele tlieskala ako o dušu. A práve pohľad na jej ruky prezrádza, že Zdena už naozaj nepatrí k najmladším. V susedných Čechách to má podobné Helena Vondráčková. V minišatách prezentuje skvelú postavu, no pokročilý vek sa prejavuje najmä na jej krku a rukách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu