Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trapas SuperStaristu Pčelára v priamom prenose: Ľudia sa chytali za hlavy, Habera by ohluchol!

Štefan Pčelár sa na divákov takto sladko usmieval. Oni mali vďaka jeho falošnému spevu chuť plakať. Zobraziť galériu (6)
Štefan Pčelár sa na divákov takto sladko usmieval. Oni mali vďaka jeho falošnému spevu chuť plakať.

BRATISLAVA - Bolo to falošné jak divá sviňa! Známa formulka porotcovského kata Paľa Haberu (51) zrejme v nedeľu večer zaznela z úst viacerých divákov. Verejnoprávna televízia totiž vysielala benefičný koncert s názvom Noc nádejí 2013, na ktorom účinkovali aj finalisti posledného ročníka speváckej šou SuperStar – Sabina Křováková (21) a Štefan Pčelár (25). Vystúpenie dvojice však veľké ovácie nezožalo. Mladík spoločný duet riadne domrvil a v priamom prenose si vyrobil poriadnu hanbu.

V nedeľu večer sa v priestoroch historickej budovy SND konal charitatívny večer Noc nádejí 2013. Honosné podujatie podporilo viacero umelcov. V priamom prenose zaspievali aj finalisti posledného ročníka speváckej šou SuperStar – Sabina Křováková a Štefan Pčelár. Ako sa však môžete presvedčiť na vlastné uši, duet dvojice nebol tou najlepšou voľbou. Mladík z Nitry totiž spoločné vystúpenie riadne pokazil, čím domrvil dobrý dojem z celej akcie.

Štefanov falošný spev si všimli aj mnohí televízni diváci. „Bol to dôstojný a dojímavý program a zrazu tam zaspieval akože spevák Pčelár. Bolo to otrasné a trápne. Spoločne s manželkou a dcérou sme len v nemom úžase počúvali, či je to vôbec možné, že tam takto kvíli,“ napísal nám do redakcie rozhorčený divák. Rozpaky vyvolal superstarista aj v hľadisku. Niektorí prítomní v publiku sa buď mračili alebo si medzi sebou s posmechom šuškali, aké to je zlé.

VIDEO: Štefan Pčelár v priamom prenose spieval falošne jak divá sviňa.

Štefan Pčelár a Sabina Křováková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu