Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tomu neuveríte: Z bývalého superstaristu sa stal bezdomovec!

Štefan Pčelár Zobraziť galériu (5)
Štefan Pčelár

BRATISLAVA - Ustielal si v aute! Talentovaný spevák Štefan „Itcho“ Pčelár (28), ktorý sa preslávil ako strieborný finalista šou Česko-Slovensko hľadá SuperStar, má na konte niekoľko zaujímavých hitov. Láska k hudbe ho však najnovšie dostala rovno na ulicu. Pohodlie domova totiž vymenil za samotu a prírodu, z ktorej najnovšie čerpal inšpiráciu pri písaní textov k jeho novým pesničkám.

Pre hudbu čokoľvek! Slovenský spevák Štefan „Itcho“ Pčelár sa do povedomia verejnosti dostal účinkovaním v speváckej súťaži Česko-Slovensko hľadá SuperStar. Tam si sympaťák vyspieval strieborný titul a po ukončení šou rozhodne nepatril k tým, ktorí upadli do šoubiznisového zabudnutia. Svoj spevácky talent ihneď pretavil do chytľavých singlov, ktoré si získali veľkú obľubu, a to najmä na internete.

Najnovšie sa však exsuperstarista rozhodol svoj každodenný stereotyp vymeniť za menšie dobrodružstvo. Spevák si totiž na vlastnej koži vyskúšal, aké to je byť bezdomovcom. Opustil svoj domov a dobrovoľne sa rozhodol žiť osamotený dva týždne vo svojom aute. „Už som mal ten pocit, že potrebujem zmenu nejakú, niekam vypadnúť. A tak som sa rozhodol, že budem tak kočovať, tak som sa zbalil, dal som si veci do auta a vlastne som žil dva týždne v aute,“ prezradil s úsmevom pre markizácky Reflex dôvod svojho šokujúceho rozhodnutia.

Sympatický umelec ale vzápätí priznal, že takýto spôsob života by nemohol viesť dlhodobo. „Celý život by som si takto nevedel určite predstaviť, lebo potrebujem mať svoj priestor, kde mám zložené veci, kde mám štúdio, kde si môžem nahrávať veci. Ale určite na chvíľku to odporúčam každému, kto potrebuje zmenu,“ dodal pozitívne naladený Itcho. Talentovaný hudobník zároveň prezradil, že mu odmlka od verejného života pomohla nielen prečistiť si myseľ, ale inšpirovala ho najmä pri tvorbe nových hudobných počinov.

Viac o téme: Štefan Pčelár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu