Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nový život markizáckeho farmára: Zmenil imidž, oženil sa a má syna!

Juraj Hambalko zmenil účes, vzal si partnerku Anetu a od minulého týždňa sa dvojica môže tešiť zo synčeka Gregora. Zobraziť galériu (5)
Juraj Hambalko zmenil účes, vzal si partnerku Anetu a od minulého týždňa sa dvojica môže tešiť zo synčeka Gregora.

BRATISLAVA - Zmena je život! Zrejme to si povedal Juraj Hambalko (30), známy ako "bandita" z druhej série markizáckej Farmy. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, odkedy sa vrátil zo statku, v jeho živote nastalo hneď niekoľko výrazných prevratov. Stihol napríklad spečatiť svadbou svoj vzťah s dlhoročnou partnerkou Anetou. Následne dredy, ktoré si pestoval ešte od stredoškolských čias, vymenil za krátky strapatý účes a dokonca sa minulý týždeň stal po prvýkrát otcom.

Novozámčan Juraj Hambalko sa do povedomia divákov dostal vďaka druhej sérii markizáckej reality šou Farma. Tam ako bandita vtrhol medzi nič netušiacich statkárov spolu s Radomírom Spirengom, Ľudovítou Mládkovou a Gabrielou Bullovou. Spomedzi nich však v súťaži zotrval najkratšie – vypadol hneď v prvom dueli s Tomášom Mrvom. Odvtedy ubehlo niečo vyše roka a v živote usmievavého pohoďáka sa toho veľa zmenilo.

Už počas súťaže sa totiž netajil tým, že si chce svoju priateľku Anetu vziať. Po návrate domov tak aj urobil. Potvrdzuje to fotografia na sociálnej sieti Facebook, ktorú pred časom zverejnila jeho manželka. 

Svadba však nebola jedinou prelomovou udalosťou v jeho osobnom živote. Dvojica sa totiž už raduje aj zo spoločného potomka. „Je to strašne zaujímavá vec, z minúty na minútu si uvedomiť, že niekoho miluješ do konca života a pritom je to chlap a zistiť, že žena, ktorú ľúbiš, je vlastne mama... A najväčšia pecka je, že ja som už TATO a môj drobec sa volá Gregor, má 2 kilá, meria 41 cm a je tu s nami od dnešného rána,“ pochválil sa farmár minulý štvrtok. 

Tieto životné zmeny mali vplyv aj na jeho imidž. Kým v minulosti si Juraj roky pestoval dredy, dnes sa už pýši krátkym účesom. So strapatými vlasmi vyzerá úplne inak a zrejme málokto ho na prvý pohľad spozná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu