Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kráska z markizáckej Farmy vás privátnymi FOTO dostane: Wau, to je sexi kočka!

Sexi kráska Jana Hrmová si vyskúša drsný život na Farme. Zobraziť galériu (20)
Sexi kráska Jana Hrmová si vyskúša drsný život na Farme. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Zvodná cica! Včera večer odštartovala štvrtá séria markizáckej reality šou Farma. V úvodnej časti sa predstavila jedenástka finalistov, ktorí zabojujú o výhru 50 000 eur. Medzi súťažiacimi nechýba ani krásna študentka Jana Hrmová (19), ktorá sa netají tým, že by chcela byť fotomodelkou. Ako vidno na záberoch, ktoré sa nám podarilo získať, predpoklady na to rozhodne má. Veď posúďte sami.

Včera večer sa na obrazovky televízie Markíza vrátila reality šou Farma. V úvodnej časti sa diváci zoznámili s jedenástkou Slovákov, ktorí nabrali odvahu zabojovať o výhru 50 000 eur v drsných podmienkach spustošeného statku. Ďaleko od domova a všetkej civilizácie sa stretli rôzne typy ľudí. No rozhodne najvýraznejšou postavičkou je študentka Jana Hrmová.

Iba 19-ročná Bratislavčanka totiž púta pozornosť najmä svojim zjavom. To, že je naozaj atraktívna, dokazujú aj zábery z jej súkromného archívu. Tie možno vystihnúť jediným slovom - zmyselné. Provokačné pohľady, zvodné pózy – to všetko tmavovláska dokonalo ovláda. 

Farmárka si je svojich predností veľmi dobre vedomá. Netají sa totiž tým, že sa chce v živote venovať fotomodelingu. Neodmietla by vraj ani ponuku od pánskeho magazínu. Vyzerá to teda tak, že muži sa v novej sérii markizáckej reality šou budú mať na čo pozerať. Obzvlášť, ak príde k tradičnému kúpaniu v kadi. Nechajme sa prekvapiť, ako dlho to kráska na statku v drsných podmienkach vydrží.

V štvrtej sérii markizáckej Farmy si muži opäť prídu na svoje.
Zobraziť galériu (20)
V štvrtej sérii markizáckej Farmy si muži opäť prídu na svoje.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu