Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nočná dráma markizáckej farmárky: Z diskotéky ju musela odviezť záchranka!

Jana Kállayová to na Farme neraz prehnala s alkoholom. Tentokrát však musela zasahovať aj sanitka. Ako vidno na fotografii, v nemocnici jej odborníci podali infúzie. Zobraziť galériu (6)
Jana Kállayová to na Farme neraz prehnala s alkoholom. Tentokrát však musela zasahovať aj sanitka. Ako vidno na fotografii, v nemocnici jej odborníci podali infúzie. (Zdroj: tv markíza/ archív J.K.)

BRATISLAVA - Na uplynulý víkend tak skoro nezabudne! Jana Kállayová (27), ktorá sa do povedomia divákov dostala vďaka účinkovaniu v reality šou Farma, mala k alkoholu vždy blízko. Veď aj počas svojho účinkovania v projekte to s ním neraz prehnala. Najnovšie sa však kvôli nemu ocitla v nemocnici. Z diskotéky ju totiž musela odviezť sanitka. Blondínka si myslí, že ju niekto chcel otráviť.

Jana Kállayová už počas svojho pôsobenia v reality šou Farma patrila k súťažiacim, ktorí sa radi zabávali. Spolu so svojim „párty kumpánom“ Petrom Vaculčíkom neodolala žiadnemu statkárskemu žúru. No to sa jej často vypomstilo. Práve vďaka liehu sa totiž neraz dostala do situácie, v ktorej by zrejme najradšej nebola. Za všetky spomeňme napríklad incident, pri ktorom sa pobila s kolegyňou Andreou Vaničkovou, či alkoholový útek zo statku, za ktorý pyká dodnes.

No ani po tomto všetkom si blondínka s alkoholom nedá pokoj. Najnovšie kvôli nemu skončila v nemocnici. „Cez víkend som sa bola trošku zabávať a dopadla som tak, že pre mňa musela prísť sanitka,“ povedala pre topky.sk Kállayová. Tá si však nemyslí, že by to s množstvom chľastu prepískla. „Nemôžem hovoriť dopredu, ale podľa môjho názoru mi tam niekto niečo šupol. Vracala som aj penu, takže to obyčajná otrava alkoholom nemohla byť. Ja som o sebe vedela - veď aj sanitku som si zavolala sama. Bolo mi však hrozne zle,“ vysvetlila nám farmárka.

Ako Kállayová sama priznáva, po tejto skúsenosti sa bude riadiť heslom "trikrát a dosť". „Niečo podobné sa mi stalo už aj v minulosti. Bola som dokonca aj dvakrát na testoch, či mám alergiu na alkohol alebo na nejaké opiáty. No nikdy mi nebolo až takto zle,“ zdôverila sa Bratislavčanka, ktorá sa zároveň zaprisahala, že s metlou ľudstva končí. „Po tomto alkohol už nechcem ani vidieť,“ uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu