Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizácka farmárka už porodila: Zmena netradičného mena na poslednú chvíľu!

Farmárka Jana Kallayová sa už teší zo svojho prvorodeného synčeka. Zobraziť galériu (6)
Farmárka Jana Kallayová sa už teší zo svojho prvorodeného synčeka. (Zdroj: tv markíza/facebook)

BRATISLAVA - Šťastná ako nikdy predtým! Súťažiaca z tretej série markizáckej reality šou Farma, Jana Kállayová (28), prežíva v týchto dňoch najkrajšie chvíle svojho života. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, stala sa mamičkou. Spolu s partnerom Jánom (29) sa tešia ich prvorodenému synčekovi. Hoci blondínka uvažovala nad netradičným menom Kan, napokon sa vraj rozhodla pre Borisa.

Markizácka farmárka s nezabudnuteľným smiechom má skutočne veľký dôvod na radosť. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, Jana Kállayová sa v týchto dňoch stala mamou. Nakoľko v pondelok oslávi blondínka svoje 29. narodeniny, dostala ten najkrajší darček. 

Známa Bratislavčanka priviedla svojmu partnerovi Jánovi na svet prvorodeného synčeka. Tomu ešte pred časom chcela dať naozaj netradičné meno, pri výbere ktorého sa nechala inšpirovať dokonca ázijskými kalendármi. „Ak to bude dievčatko, tak sa bude volať May, čo je po japonsky krásna. Ak to bude chlapec, tak bude Kan, čo znamená silný muž,“ prezradila pre topky.sk Kállayová. Podľa našich informácií však napokon siahla po oveľa tradičnejšom mene.

Podľa farmárkiných vlastných slov sprevádzalo spočiatku jej tehotenstvo niekoľko rôznych znamení osudu. Napríklad, že požehnaný stav jej v čase, keď ešte o ňom nevedela, naznačovala holubica, ktorá priletela na okno a neodletela, ani keď bola v jej tesnej blízkosti. Či dokonca tetovanie „rodina nadovšetko“, ktoré si čerstvá mamička dala vytetovať len pár dní pred tým, než sa dozvedela, že je v požehnanom stave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu