Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Farmárka Kállayová chce byť krásna: Nechala sa napichať!

Jana Kállayová sa nikdy netajila tým, že nie je celkom spokojná s niektorými partiami svojho tela. Chcela si dať zväčšiť prsia, no začala novými perami. Zobraziť galériu (4)
Jana Kállayová sa nikdy netajila tým, že nie je celkom spokojná s niektorými partiami svojho tela. Chcela si dať zväčšiť prsia, no začala novými perami. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Jana Kállayová (27) na seba pútala pozornosť už počas pôsobenia na markizáckej Farme. Veď napríklad ako jediná zo súťažiacich dorazila na statok na niekoľkocentimetrových podpätkoch. Na svojom výzore si dávala vždy záležať a nikdy sa netajila tým, že si chce ku kráse pomôcť chirurgickými zákrokmi. Najnovšie si dala zväčšiť pery.

Jana Kállayová sa do povedomia divákov dostala najmä vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma. Už počas pôsobenia na statku sa netajila tým, že nie je spokojná s niektorými partiami svojho tela. Rozmýšľala dokonca nad chirurgickým vylepšením poprsia. Zdá sa však, že so skrášľovaním začala pekne po poriadku – od hlavy.

Najnovšie sa totiž pochválila novými napichanými perami. Jej zmena sa ale nestretla s prílišným uznaním zo strany jej facebookových priateľov. Tým sa totiž čerstvo zväčšené ústa mladej farmárky vôbec nepozdávali. „To je strašné,“ znel jeden z komentárov na adresu Kállayovej.

Podaktorí si dokonca mysleli, že sa blondínke niečo stalo alebo že sa s niekým pobila. Opak je však pravdou, Bratislavčanka prišla k opuchnutiu dobrovoľne a ešte si za to aj zaplatila. Plné pery boli totiž vždy považované za symbol zmyselnosti a ženskej krásy. Čo poviete, urobila dobre?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu