Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sklovskej spackaná hymna či sex v Teleráne: Toto sú naj trapasy 2011! (I. časť)

Sisa Sklovská skomolila našu hymnu, Dara Rolins používala počas vystúpenia ťahák a Nikol Moravcová sa zasekla na pódiu. Zobraziť galériu (14)
Sisa Sklovská skomolila našu hymnu, Dara Rolins používala počas vystúpenia ťahák a Nikol Moravcová sa zasekla na pódiu. (Zdroj: Foto archív)

BRATISLAVA - Seba zahanbili, ostatných pobavili! Úsmevné trapasy a kuriózne situácie neobchádzajú ani náš šoubiznis. Prinášame prvú časť prešľapov, ktoré sa podarilo vyparatiť známym tváram v roku 2011. Zahlasujte za NAJ trapas v ankete pod článkom.

Karel Gott a Lucie
Zobraziť galériu (14)
Lucie Bílá a Karel Gott ako predčasní víťazi ankety Český slávik
 
Televízii Joj sa podarilo krátko pred veľkolepým finále Česko Slovensko má Talent pustiť do vysielania upútavky avizujúce vyvrcholenie svojej šou. Ako exkluzívni hostia sa mali predviesť Lucie Bílá (45) a Karel Gott (72). Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nedávali stálice speváckeho neba do pozície čerstvých víťazov ankety Český slávik. Vtipné totiž je, že sa odovzdávanie hudobných sošiek v čase vysielania spotov ešte nekonalo. Treba však podotknúť, že spomínaní umelci nakoniec ocenenia získali. Veď to sa aj dalo čakať... 
 
Celý článok TU!
 
Adela show, Švajda, prúser,
Zobraziť galériu (14)
Ohováranie Patrika Švajdu v Adela Show
 
O tom, že Adela Banášová dokáže mať občas pekne pichľavý humor, sa presvedčil na vlastnej koži Patrik Švajda (39). Keď odmietol po vypadnutí z Let´s Dance pozvanie do Adela Show, moderátorka si na ňom spolu s tvorcami programu zgustla. Nakrútili vtipné video, v ktorom sa bavili na Švajdov účet. Terčom ostrých poznámok bola tvár markizáckeho spravodajstva aj počas celého trvania relácie.
 

Celý článok TU!

 

Sklovskej spackaná hymna či
Zobraziť galériu (14)
Trapas Agáty Hanychovej na autogramiáde – nestáli o jej podpis
 
Nezávideniahodnú situáciu zažila kontroverzná modelka Agáta Hanychová (26) koncom novembra. Práve vtedy uvádzala na pulty vlastnú knihu, v ktorej sa spovedala zo svojich hriechov. Zrejme si myslela, že tým na seba opäť strhne pozornosť. Autogramiáda jej počinu však skončila fiaskom. Nikto nemal záujem o knihu a ani o autorku. Agáta sa preto radšej po 20-tich minútach samoty zbalila a odišla.
 

Celý článok TU!

 

Sklovskej spackaná hymna či
Zobraziť galériu (14)
Ataia Omurzakova nepustili k slovu
 
Paradoxom je zvíťaziť, no nedostať sa k slovu. Tak dopadol absolútny víťaz semifinálového kola šou Česko Slovensko má talent Atai Omurzakov. Kirgizský tanečník síce rozplakal Luciu Bílú svojim číslom a dokonca si od nej vyslúžil poctu vyjadrenú slovami „Ľúbim ťa“ v ruštine, no on sám sa k vyjadreniu svojich pocitov nedostal. Hatlaninami  s ruským prízvukom ho do rozpakov dostali tak akurát moderátori, ktorým vôbec nerozumel. Potom priamy prenos šou skončil.
 

Celý článok TU!

 

Prve semifinálové kolo šou
Zobraziť galériu (14)
Nepodarený trik s tancujúcim dôchodcom
 
Talentová šou sa v roku 2011 postarala aj o trapas s dôchodcom. Tanečník Jaroslav Hueber (69) tak skoro nezabudne na svoj výkon. Tvorcovia programu chceli pred kamerami čo najviac odprezentovať jeho vitalitu a životný elán, rozhodli sa preto pre malý trik.
V snahe zatraktívniť dedkovo číslo poslali na pódium mladého tanečníka odetého v rovnakom outfite. Mal teda pôsobiť ako starý pán. Ten sa zatiaľ skrýval učupený pri aute, ktoré bolo súčasťou choreografie. Na obrazovkách však bolo vidieť oboch súčasne. Nielenže teda účastníka tvorcovia strápnili, ešte bol aj tento nápad na hrane porušenia pravidiel súťaže.
 

Celý článok TU!

 

Vlasová šou v Prahe.
Zobraziť galériu (14)
Zaseknutý opätok moderátorky Nikol Moravcovej
 
Bravúrne si s kurióznou situáciou poradila tvár Fashion TV Nikol Moravcová (24). Počas moderovania vlasovej šou sa jej do medzery na pódiu zasekol opätok lodičky. Blondínka však nespanikárila. Celý problém vyriešila s úsmevom a svojpomocne. Zohla sa, vytiahla si opätok a nepríjemnosť zhodnotila vtipným komentárom, že si ju hostia mohli aspoň obzrieť zo všetkých strán. 
 

Celý článok TU!

 

Petra Marko s manželom
Zobraziť galériu (14)
Pripitý manžel Petry Marko na Let´s Dance
 
Podnikateľka Petra Marko (28) bola najkontroverznejšou a mediálne najprepieranejšou účastníčkou markizáckej súťaže Let´s Dance. Hoci bola na parkete ctižiadostivá a bojovná, v súkromí je zrejme tolerantná a benevolentná. Dôkazom môže byť situácia, aká sa odohrala počas jedného zo súťažných večerov. Jej manžel Martin sa pripil a v sále robil rôzne opičky. Ona na neho musela dohliadať. „To je hanba, ty si sa zase ožral!“ povedala pred našou kamerou. Napriek tomu sa však na neho nehnevala. Manžela si túlila k sebe a obdarúvala ho bozkami.
 

Celý článok TU!

 

Hablovičová Lucia a pes
Zobraziť galériu (14)
Sex psíkov v Teleráne
 
Bývalú supervízorku súťaže krásy Luciu Hablovičovú (33) dostal do komickej situácie priamo pred televíznymi kamerami jej vlastný psík Puky. Spolu s ním totiž prišla ako hosť do markizáckeho Telerána. Štvornohý havkáč mal oči len pre jednu fenku, ktorá bola v štúdiu tiež. A že neostalo len pri pohľadoch, dokázali zábery kameramana, ktorý ich zachytil pri vzájomnom pokuse o párenie. „Ten, čo robí zle, tak ten je môj,“ poznamenala vtedy zahanbene Hablovičová.
 

Celý článok TU!

 

Prehliadka Antonio Martin, Interbeauty.
Zobraziť galériu (14)
Faux pas Petry Palevičovej na predvádzacom móle
 
Herečka Petra Palevičová, známa z relácie Súdna sieň, si v októbri vyskúšala rolu manekýnky na  módnej prehliadke počas veľtrhu krásy v Inchebe. Nebolo by to nič zvláštne, keby sa vlastnou vinou nedopustila drobného faux pas. Pri výbere modelov totiž siahla po takom kúsku, ktorý bol vyrobený z priesvitnej látky tmavej farby. Pod ním mala biele nohavičky, čo nepôsobilo vôbec esteticky. 
 

Celý článok TU!

 

Dana Strculová.
Zobraziť galériu (14)
Moderátorka Dana Strculová  - čo žúr, to trapas
 
V práci formálne, v súkromí experimentuje. Tak by sa dala v súvislosti s outfitmi zhodnotiť moderátorka jojkárskych Novín o dvanástej Dana Strculová (22). Blondínka však občas nanešťastie odhalí v snahe zvýšiť svoj sexepíl aj to, čo by malo zostať skryté. Na februárovej párty v luxusnom bratislavskom hoteli dovolila „vďaka“ kratučkým šatám nahliadnuť pod svoju sukňu, na letnom žúre na Magio pláži zasa ukázala farbu svojej podprsenky.
 

Celý článok TU!

 

Rolins, ťahák, Avon
Zobraziť galériu (14)
Dara Rolins a jej ťahák na pódiu
 
Nestihla sa naučiť text alebo má problémy s pamäťou? Takéto myšlienky napadali divákom pri pohľade na Daru Rolins, ktorá prišla odspievať skladbu na pódium s ťahákom v ruke. Vďaka nemu mohla zanôtiť hit americkej speváčky Fergie. Pop diva potom obhajovala svoje konanie slovami, že nešlo o jej skladbu. V speváckej brandži je vraj takáto výpomoc bežnou záležitosťou. 
 

Celý článok TU!

 

Kalisová, vlasy
Zobraziť galériu (14)
Miriam Kalisová prišla o vlasy pred kamerami 
 
Tvár markizáckych Televíznych novín Miriam Kalisová (25) to s vlasmi proste vie. Ich zmenu zvládne za pár sekúnd. Predviedla to i v jednom z priamych prenosov spravodajskej relácie. Tú najprv celú odmoderovala s dlhými rozpustenými vlasmi, no v okamihu, ako privítala rosničku Dominiku Gidovú, mala zrazu hrivu zviazanú do copu.  V kúzlach pokračovala aj po tom, čo skončila predpoveď počasia. Vtedy mala opäť rozpustené vlasy. Pod túto kuriozitu sa podpísala technika. Informácia o počasí sa totiž niekedy nahrá skôr, než je reálne odvysielaná.
 

Celý článok TU!

 

Sklovskej spackaná hymna či
Zobraziť galériu (14)
Sisa Sklovská skomolila našu hymnu 
 
Tohtoročné MS v hokeji sa navždy vryjú do pamäti speváčky Sisy Lelkes Sklovskej (45). A to nielen kvôli tomu, že sa konali v Bratislave, ale aj preto, že sa osobne zúčastnila otváracieho ceremoniálu, kde odspievala slovenskú hymnu. Nedopadlo to však práve najšťastnejšie. Jej vystúpenie totiž skončilo trapasom. Okrem toho, že poplietla slová, si hneď na začiatku položila príliš vysoko hlas. A keďže spievala bez hudobného sprievodu, bolo počuť aj jej veľmi hlučné nádychy. Interpretka si za svoj výkon vyslúžila vlnu kritiky. 
 

Celý článok TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu