Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas Petry Marko: Muci, ty si sa zase ožral!

Petra Marko s manželom Martinom. Zobraziť galériu (5)
Petra Marko s manželom Martinom.

BRATISLAVA – Hanbila sa! Podnikateľka Petra Marko (28) zrejme tak skoro nezabudne na štvrté kolo tanečnej súťaže Let´s Dance. Nielen preto, že ju porotkyňa Dara Rolins (38) vychválila do nebies, ale tiež preto, že sa nevyhla úsmevnej situácii. Postaral sa o ňu jej manžel Martin. Ten prišiel svoju polovičku povzbudiť do hľadiska. Na šou však dorazil pripitý, nalieval sa aj počas prenosu.

V rozpakoch! Petra Marko sa v tanečnej šou Let´s Dance usiluje vydať zo seba maximum a netají sa tým, že tréningom venuje množstvo času. A hoci je brunetka na seba očividne poriadne prísna, v súkromí je podstatne benevolentnejšia. Dokázala to v piatok večer, keď alkoholové výstrelky svojho manžela brala s  nadhľadom.

Galéria: Fotoreportáž zo štvrtého kola Let´s Dance.

Ako nám Petra prezradila, jej partner si doprial nejaký ten pohárik ešte pred prenosom. „Má kolegyňu, ktorá práve prestala dojčiť, tak ju chcel vyvetrať,“ vysvetlila podnikateľka dôvod, prečo jej partner dorazil  na nakrúcanie mierne spoločensky unavený. Keďže chcela mať všetko pod kontrolou, každú reklamnú prestávku strávila v spoločnosti svojej polovičky.

Martin sa však výborne zabával aj v momente, keď sa vypli televízne kamery. Ponevieral sa po tanečnom parkete, robil rôzne grimasy na kameru a silou mocou si chcel podebatovať s vyradeným Tomim Kovácsom, ktorý dával rozhovory novinárom. „To je hanba! Ty si sa zase ožral!“ zakričala Petra smerom k svojmu milému. „Zle som urobil niečo?“ pýtal sa Martin, pričom bolo evidentné, že sa mu ťažko rozpráva.

Marko sa však ani napriek menšiemu trapasu na svoju polovičku nehnevala. Manžela si túlia k sebe a nešetrila bozkami. V súvislosti s alkoholovými výstrelkami na Let´s Dance stojí určite za zmienku aj vyčíňanie snoubordistu Rada Žideka, ktorý v roku 2009 prišiel povzbudiť svoju niekdajšiu tanečnú partnerku Silviu Kadnárovú. Športovec si však doprial viac šampanského než zvládol. Na tanečnú plochu potom hádzal kvety, kričal v hľadisku a dokonca vraj skončil na parkete ohryzok z jablka.

Sledujte Topky TV: Manžel Petry Marko bol na piatkovom kole Let´s Dance opitý.

Marko_manzel

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu