Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jojkársky trapas: Toto vyparatili Bílej a Gottovi!

Karel Gott a Lucie Bílá. Zobraziť galériu (6)
Karel Gott a Lucie Bílá.

BRATISLAVA – S týmto nepočítali! V súvislosti s veľkolepým finále šou Česko Slovensko má Talent sa televízia Joj postarala o prešľap. Vo svojich upútavkach na nedeľňajšie vyvrcholenie súťaže totiž avizovala, že na prenose budú prítomní aj čerství víťazi ankety Český slávik Lucie Bílá (45) a Karel Gott (72). Vtipné však je, že odovzdávanie sošiek sa bude konať až túto sobotu. Na Kolibe to teda niekto spackal. Čo si o tom myslí porotkyňa?

Lucie Bílá a Karel Gott budú zlatým klincom nedeľného finále šou Česko Slovensko má talent. O tejto informácii chcela preto televízia Joj informovať divákov čo najskôr. Žiaľ, v utorok večer sa im podarilo svojich priaznivcov poriadne popliesť. O spomínaných interpretoch totiž tvrdili, že sú aktuálnymi víťazmi obľúbenej hudobnej ankety.

Český slávik sa však koná až v túto sobotu, výsledky teda nie sú zatiaľ známe. Jojka zrejme počítala s tým, že po mnohonásobných úspechoch Bílej a Gotta to rovnako dopadne aj v tomto ročníku. „Jedenkrát sme omylom odvysielali upútavku, ktorá bola pripravená do nedeľného vysielania ako alternatíva v prípade, ak by Lucie Bílá a Karel Gott slávikov opäť získali. Okamžite sme nasadili správnu verziu, za chybu sa divákom ospravedlňujeme,“ povedala nám na adresu toho PR manažérka Jojky Perla Vohráliková.

Od hudobných legiend sa teda očakáva, že zvíťazia aj tentokrát. „Je milé, že si myslia, že to pre mňa a Karla dopadne dobre. No cesty slávičie sú nevyspytateľné,“ poznamenala k tomu s úsmevom Lucie Bílá. „V každom prípade sa na naše finále nesmierne teším,“ dodala.

Ak by sa prognózy Jojky v súvislosti so Slávikom potvrdili, Bílá by získala svoju v poradí už štrnástu trofej. Karel Gott by sa zasa pýšil 37. soškou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu