Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Ťažkosti Elišky Lenčešovej: Let's Dance jej dalo zabrať... TENTO muž ju dával dokopy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar )

BRATISLAVA - Uplynulý víkend sa diváci po dlhšom čase dívali na niečo iné, než na pravidelné nedeľné vysielanie markizáckej šou Let's Dance. Fanúšikovia tento projekt milujú, čoho dôkazom je aj to, že televízia otvorene hovorí o obrovskej sledovanosti a prípravách ďalšej série. Večer plný ladných pohybov, emócií či nádherných kostýmov nechýba iba divákom, ale aj tanečníkom. A to napriek tomu, že niektorí sa počas trvania šou slušne "dochrámali"...

Eliška Lenčešová dostala počas tohto ročníka neraz pomenovanie, ktoré ju absolútne vystihuje. "Raketa". Na markizáckom parkete každú nedeľu predvádzala dokonalé umenie a zdalo sa, že sa pohybuje s takou ľahkosťou akoby sa ako tanečnica už narodila. Lenže, v skutočnosti je to poriadna makačka a drina.  A zrejme nikoho neprekvapí, že miestami až krkolomné kúsky dokážu dať telu mimoriadne zabrať. No a ako to už pri športoch býva, človek sa nevyhne ani nejakým tým zraneniam. 

Ťažkosti Elišky Lenčešovej: Let's Dance jej dalo zabrať... TENTO muž ju dával dokopy! (Zdroj: Ján Zemiar)

Veď napokon sama Eliška pri tanci contemporary potvrdila, že mala telo posiate modrinami a musela sa naučiť padať na "mäkké miesta". Aby sa aj napriek boľačkám dokázala každý raz postaviť na parket a absolvovať náročné tréningy so svojím partnerom Jakubom Jablonským, zverila sa do rúk odborníka, ktorý ju pri zraneniach ratoval. 

Galéria: Galéria Eliška Lenčešová

Pôvabná blondínka absolvovala pravidelné stretnutia Tomášom Kulanom, ktorý spolupracuje s obrovským množstvom známych športovcov, staral sa však aj o Patrika Rytmusa Vrbovského a je dvorným fyzioteraputom Attilu Végha. Nás zaujímali aj detaily práce so známymi osobnosťami, no na úvod sme sa pýtali práve na Elišku. 

„S Eliškou sme pracovali hlavne na takých akútnych zraneniach. Či už seknutiach v oblasti krčnej chrbtice alebo spodnej časti chrbtice. Nejakých narazeninách členkov a kolien počas tancovania," vymenoval špičkový odborník vo sfére športovej rehabilitácie, z čoho je zrejmé, že sa Eliška stihla počas Let's Dance slušne "dochrámať". 

Ťažkosti Elišky Lenčešovej: Let's
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar )

Ako je možné, že sa temperamentná tanecnica dokázala zrehabilitovať tak rýchlo, že bola schopná odtancovať každé kolo, zistíte v našom rozhovore, kde nám Tomáš prezradil aj to, ako sa mu spolupracovalo s ďalšími hviezdami a prečo radšej pracuje s MMA zápasníkmi než s futbalistami či hokejistami. A, samozrejme, nechýbali ani otázky, aké najväčšie chyby robia rekreační športovci vo fitness centrách či to, či je fyzioterapia vhodná aj ako prevencia.

Viac sa už dozviete vo videu vyššie, v príspevku nižšie zasa môžete súťažiť o najnovšiu knihu Tomáša Kulana - Profesionálny pacient 2 . Prajeme veľa šťastia! 

Viac o téme: Let's DanceEliška LenčešováTomáš Kulan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu