Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Spackaný Talent: Trapas dôchodcu, mladík v ohrození života!

Jeden z členov Amanitas Fire Theatre sa počas vystúpenia zranil (vľavo). Jaroslav Hueber si svojou nešikovnosťou vyrobil trapas (vpravo). Zobraziť galériu (10)
Jeden z členov Amanitas Fire Theatre sa počas vystúpenia zranil (vľavo). Jaroslav Hueber si svojou nešikovnosťou vyrobil trapas (vpravo).

BRATISLAVA – Nevyšlo to podľa predstáv! V prvom semifinálovom kole šou Česko Slovensko má talent excelovali najmä postupujúci súťažiaci. Na nedeľňajší večer však určite nezabudnú ani ostatní účastníci. V dobrom naň určite nebudú spomínať dôchodca Jaroslav Hueber (69) a jeden z členov skupiny Amanitas Fire Theatre.

Semifinalistom prvého kola talentovej šou bol aj dôchodca Jaroslav Hueber. Ten zaujal trojicu odborníkov životným elánom a tanečnými kreáciami. Jeho posledné vystúpenie však nedopadlo najlepšie. Tvorcovia súťaže sa totiž snažili dedkov tanec zatraktívniť, no podaril sa im skôr opak.

Pozorní diváci si počas priameho prenosu určite všimli, že na javisku boli dvaja starčekovia. Zatiaľ čo "originál" čupel pri nohách sexi tanečníc a skrýval sa (foto pod článkom, pozn. red.), jeho kópia v podobe profesionála predvádzala rôzne saltá a krkolomné kúsky. Keď ich zamaskovaný tanečník dokončil, Heuber vybehol z jeho tieňa a znovu poskakoval po pódiu. 

Hoci nakoniec dôchodca nepostúpil do veľkého finále, v televízii Joj sme zisťovali, či spomínané konanie nebolo proti pravidlám súťaže. Veď takouto ilúziou mohli tvorcovia zmiasť divákov v tom, že ide skutočne o šikovného pána, ktorý si za svoj výkon zaslúži uznanie. A to nielen verbálne, ale aj "esemeskové". „V žiadnom prípade nešlo o utajenie. Bolo to plánovaným dramaturgickým zámerom, ktorý mal vystúpenie oživiť," povedala nám na adresu toho PR manažérka Jojky Perla Vohráliková. A hoci celé číslo pôsobilo efektne, niektorým z hlasujúcich divákov však zrejme tento argument nebude stačiť. 

Galéria: Fotoreportáž z prvého semifinálového kola šou Česko Slovensko má talent.

Rozpačité pocity po sebe nezanechal iba spomínaný Jaroslav Heuber, ale aj členovia zoskupenia Amanitas Fire Theatre so svojou ohňovou šou. Jeden z nich si totiž počas predvádzaného čísla škaredo zranil chrbát. Podľa našich informácií ho dokonca museli ošetriť na pohotovosti. „Pri tanci pocítil, že ho niečo páli. Zľakol sa a zistil, že mu horí chrbát. Vystúpenie mu nevyšlo tak, ako malo. No všetko je našťastie v poriadku a nič vážne sa nestalo,“ vysvetlil nám jeho kolega Daniel. 

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Danielom, ktorý je členom skupiny Amanitas Fire Theatre.

Amanitas

 

Zatiaľ čo profesionál predvádzal akrobatické kúsky, Jaroslav Hueber čupel za tanečnicami.
Zobraziť galériu (10)
Zatiaľ čo profesionál predvádzal akrobatické kúsky, Jaroslav Hueber čupel za tanečnicami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu