Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

HROZIVÝ telefonát známej Slovenky: VÁŽNA AUTONEHODA jej manžela... Tieto slová nechce počuť NIKTO!

Manžel Babsy Jagušák mal vážnu autonehodu
Manžel Babsy Jagušák mal vážnu autonehodu (Zdroj: Instagram D.J./Topky.sk)

BRATISLAVA - Tak toto nechce počuť nikto! Známa Slovenka obdržala hrozivý telefonát, v ktorom sa dozvedela, že jej manžel mal vážnu nehodu. Autá do seba narazili vo vysokej rýchlosti!

Babsy Jagušák Heribanová zažila to, o čom sa jej nesnívalo ani v tom najhoršom sne. Manžel jej zavolal so slovami: „Lásko, dnes neprídem domov, auto je na totálku, narazil do mňa chlapík, ktorý dostal mikrospánok a prešiel mi do protipruhu. Sedím v sanitke a idem na vyšetrenia,“ povedal jej.

Galéria: Babsy Jagušák Heribanová

Ako sama priznala, v takýchto momentoch si človek uvedomí, aké je zdravie vzácne. Dcéra moderátorky Aleny Heribanovej však zachovala po telefonáte chladnú hlavu a okamžite začala konať. „Paradoxne som zostala úpIne pokojná a začala som riešiť, kam odveziem deti, aby som mohla ísť za ním do nemocnice,“ vyjadrila sa. „Autá do seba narazili vo vysokej rýchlosti. Našťastie Dodo stočil volant doprava, takže druhé auto chytilo prednú nápravu a časť predných dverí. Nechcem ani len pomyslieť na to, čo by sa stalo, keby vyzeral náraz inak,“ dodala.

My sme Babsy kontaktovali s otázkami, ale keďže je ešte prípad vo vyšetrovaní, nemohla k nemu nič bližšie povedať. Manžel z nehody vyšiel len so zraneniami, druhý muž je tiež v poriadku. „Kamaráti, dávajte si pozor na cestách, netelefonujte, nejazdite, keď ste chorí alebo unavení a myslite vždy na svoje zdravie, vaše rodiny a ostatných ľudí, s ktorými sa na cestách stretávate. Buďme zodpovední, zachránime tým život sebe, aj ostatným,“ apeluje na ľudí.

Viac o téme: Barbara Babsy Jagušák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu