Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sklovská predviedla trik s účesom a rovnaké šaty!

Sisa Sklovská po pol roku vytiahla zo skrine tie isté šaty. Zobraziť galériu (5)
Sisa Sklovská po pol roku vytiahla zo skrine tie isté šaty.

BRATISLAVA - Žiarila ako slnko! Sisa Lelkes Sklovská (46) sa na včerajšom odovzdávaní cien Krištáľové krídlo ukázala v nádherných zlatých šatách. Nemali však premiéru. Speváčka sa v nich na verejnosti objavila už pred pol rokom. Okrem nich však zaujala aj účesom, ktorý vytvoril dokonale klamlivú ilúziu.

Vzbudila pozornosť! Sisa Lelkes Sklovská bola jednou z hviezd, ktoré dopĺňali odovzdávanie Krištáľového krídla. Na akciu sa speváčka patrične pripravila. Obliekla si šaty, v ktorých vyzerala naozaj očarujúco. Zlatá róba však v tento večer nemala premiéru.

Sisa nepopiera, že sa v nej už na verejnosti objavila. „Šaty pre mňa robila slovenská návrhárka a spievala som v nich na jej prehliadke. Ale nikdy ešte neboli v televízii. Keďže išlo o takú honosnú akciu, hneď som vedela, že si ich oblečiem,” povedala nám tmavovláska.

Pozornosť však vzbudila aj svojou vizážou, najmä úpravou vlasov. Hoci na nedávnom Plese v opere mala dlhú ofinu začesanú na stranu, tentoraz to vyzeralo, že ju má ostrihanú. Ako sme však zistili, zmena imidžu sa nekonala. „To sú také finty, umenie mojej vlasovej stylistky René,” povedala nám speváčka. Ako vznikla jej krátka ofina bez použitia nožníc, však neprezradila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu