Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trapas v priamom prenose: Kalisová stratila vlasy!

Kalisová vo včerajších Televíznych novinách. Ako vidno, v priebehu niekoľkých sekúnd Zobraziť galériu (5)
Kalisová vo včerajších Televíznych novinách. Ako vidno, v priebehu niekoľkých sekúnd "stratila" vlasy.

BRATISLAVA – Neustriehla ich! Moderátorka Miriam Kalisová (25) si počas včerajších Televíznych novín vyrobila úsmevné faux pas. V priamom prenose prišla na chvíľu o vlasy. Čo stojí za touto kuriozitou?

Počas štvrtkových Televíznych novín Markízy sa moderátorke Miriam Kalisovej stal nečakaný trapas. Počas celého vysielania mala brunetka rozpustené vlasy. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby v momente, ako moderátori v štúdiu privítali rosničku Dominiku Gidovú, sa Miriam zrazu nezmenila na "krátkovlasú" slečnu. 

Namiesto pôvodnej rozpustenej hrivy mala zrazu iný účes. Vlasy mala schované vzadu v cope. O pár sekúnd nato, keď  správy o počasí končili a Kalisová oznamovala ďalšiu reportáž, ich opäť mala rozpustené.

Táto záhada „zmiznutých vlasov“ sa však dá jednoducho vysvetliť. Topky.sk zistili, že správy o počasí, ktoré pôsobia ako živé vysielanie, sú v skutočnosti vysielané zo záznamu. Moderátorka a ani vizážisti si zrejme nezapamätali, ako mala brunetka urobené vlasy, keď v predstihu pripravovali Počasie.   

Snažili sme sa zistiť, či si tento menší prešľap uvedomila aj samotná tvár televízneho spravodajstva. Do týchto chvíľ sa nám s ňou však nepodarilo skontaktovať. V súvislosti s tým sme tiež od Markízy zisťovali, prečo dopredu nakrúcajú vstupy do Televíznych novín a potom ich večer prezentujú ako živý prenos.

„Televízne noviny vysielame vždy naživo. Vstup redaktora nikdy neprezentujeme ako živý vstup, pokiaľ živým vstupom nie je. Každý živý vstup je jasne označený oranžovým titulkom v pravom dolnom rohu obrazovky. Kvôli technickým možnostiam sa stáva, že krátka informácia redaktorky o počasí je v štúdiu vopred nahratá. A tak to bolo aj včera, čo spôsobilo náhlu zmenu účesu moderátorky,“ tvrdil šéfredaktor markizáckeho spravodajstva Lukáš Diko.

VIDEO: Kalisová na začiatku správ o počasí s krátkymi vlasmi, neskôr mala opäť dlhé!

Pocasie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu