Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na luxuse pre Jasminu a Rytmusa sa intenzívne pracuje: Máme zábery z miesta svadby!

Jasmina a Rytmus prezradili miesto konania svadby. Zobraziť galériu (10)
Jasmina a Rytmus prezradili miesto konania svadby. (Zdroj: Instagram J.A.)

PEZINOK - Dlho zahmlievali, no konečne vyšli s pravdou von. Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský v stredu zvedavým fanúšikom prezradili miesto konania ich svadby. Luxusný zámok z 13. storočia je momentálne ešte v rekonštrukcii a na jeho dokončení sa intenzívne pracuje.

VIDEO: Aktuálne zábery z pezinského zámku, v ktorom sa bude konať svadba Jasminy a Rytmusa.

Svadba Jasminy a Rytmusa bude v pezinskom zámku: Pozrite, ako to tam vyzerá!

Zaľúbenci si na výbere miesta ich veľkého dňa dali poriadne záležať. Voľba nakoniec padla na zámok v centre Pezinku. Budúca nevesta prostredníctvom sociálnej siete ukázala aj sálu, ktorá im doslova učarovala a zverila sa, že dlho hľadali niečo, čo by ich oslovilo. „Nič nás až tak neočarilo. Až úplná náhoda nás zaviedla na úžasné miesto, ktoré sa ešte len dokončuje a my sme z neho doslova odpadli. Ide o zámok rekonštruovaný s obrovským citom, dušou a kreativitou. Jeho majitelia majú srdce na správnom mieste a ľudia, ktorí tam pracujú majú také nadšenie, že sme si s Paťom povedali (skôr zakričali) TU BUDE NAŠA SVADBA."

Na luxuse pre Jasminu
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Sála, ktorá je teraz zdobená 24-karátovým zlatom, v minulosti slúžila ako sídlo známej nahrávacej spoločnosti Opus. Svoje albumy tu nahrávali hviezdy ako Peter Nagy, Miro Žbirka, Marika Gombitová či dokonca z Čiech sem zavítal Janek Ledecký. Vznikla tu aj notoricky známa pieseň Beáty Dubasovej Sme také, aké sme. Súčasťou zámockého hotela je aj stredoveká vínna pivnica a k luxusu prispeje aj wellness.

Na luxuse pre Jasminu
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

I keď Jasmina a Rytmus zverejnili informáciu o mieste konania veľkolepej svadby, dátum i ďalšie detaily zatiaľ držia v tajnosti. Dvojica si totiž želá, aby boli počas svojho dňa čo najmenej rušení. Aj na toto pravdepodobne mysleli pri výbere priestorov. Zámok je totiž obklopený krásnym parkom, ktorý zaručuje intimitu.

Na luxuse pre Jasminu
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Ako Jasmina spomenula, na zámku stále intenzívne prebiehajú rekonštrukčné práce. Svadba prominentného páriku by sa mala konať už v máji, a tak sa pracovníci musia poriadne obracať. Aktuálne zábery zo zámku si môžete pozrieť v našom videu a v GALÉRII.

Viac o téme: SvadbaZámokPatrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu