Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svadba Jasminy a Rytmusa na spadnutie: Nevestu sme pred dňom D prichytili... Nechala sa vylepšiť!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (16)
Jasmina Alagič (Zdroj: Jan Zemiar)

PEZINOK - Do nezabudnuteľného okamihu v živote moderátorky Jasminy Alagič (29) a rapera Patrika Vrbovského (42) ostáva už len pár dní. Prípravy na svadbu sú v plnom prúde a budúca nevesta nenecháva nič na náhodu. Ako každá, aj známa brunetka chce vyzerať čo najkrajšie a vyraziť dych svojmu nastávajúcemu. Práve preto sa zverila do rúk odborníkov...

Už túto sobotu do toho praštia! Snúbenci Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský si povedia svoje áno v Pezinku na mieste, ktoré ich okamžite očarilo. Keďže do svadby už neostáva veľa času, prípravy sú v plnom prúde a doklepávajú sa posledné detaily. A naozaj dôležitý je aj výzor nevesty. Brunetka sa preto zveril do rúk odborníkov, aby počas svojho veľkého dňa doslova žiarila.

Pár dní predtým, ako sa z nej stane pani Vrbovská, podstúpila Jasmina ošetrenie na klinike krásy. „Absolvovala som hydratačnú kúru, ktorá je dokonalým spojením absolútneho relaxu a kvalitných prírodných produktov,“ prezradila rozžiarená a usmievavá Bosnianka.

Ošetrenie pleti neabsolvovala po prvý raz. Keďže Jasmina pod srdcom nosí synčeka, aj procedúry sú prispôsobené tak, aby sa bábätku nijako neublížilo.

Jasmina Alagič podstúpila pred svadbou hydratačnú kúru.
Zobraziť galériu (16)
Jasmina Alagič podstúpila pred svadbou hydratačnú kúru.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jasmina odchádzala po ošetrení zrelaxovaná a svieža. „Ja som počas toho naozaj zaspala, až mi bolo ľúto, že mi niečo ušlo a nevychutnala som si to naplno. Ten pohľad do zrkadla po ošetrení však stál za to. Pozerala som sa na oddýchnutú, rozžiarenú a krajšiu ženu,“ rozplývala sa budúca mamička. Vo svoj veľký deň tak určite vyrazí svojou vizážou dych nielen Patrikovi, ale aj prítomným hosťom.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu