Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Miss Anglicka dva mesiace po pôrode: Telo sexbomby má späť!

Danielle Lloyd ako sexi cica len jedenásť týždňov po pôrode Zobraziť galériu (4)
Danielle Lloyd ako sexi cica len jedenásť týždňov po pôrode

LONDÝN – Opäť zvodná a hriešne sexi! Hoci Danielle Lloyd (26) ešte pred časom nosila tehotenské bruško, dnes po ňom niet ani stopy. Pri pohľade na jej krivky len ťažko uveriť, že porodila pred jedenástimi týždňami – štíhle nohy a plné prsia však hovoria za všetko!

Maminu s takým obrovským sexepílom má veru málokto! Aj keď si to maličký Archie ešte zďaleka neuvedomuje, za jeho mamou sa už opäť otáčajú celé zástupy mužov. Danielle síce počas tehotenstva pribrala zdravých 13 kilogramov, tie sú však už dávno fuč. A jej ženská figúra na čerstvých záberoch všetkým vyráža dych!

Zlatistá pokožka, závratné podpätky a vyzývavé čierne monokini! S takýmto imidžom sa Danielle nechala zvečniť pre najnovšie vydanie magazínu Now. Jeho tvorcovia však s novým nápadom neprišli – rozhodli sa prepožičať si myšlienku fotografie herečky Liz Hurley z roku 2002, ktorá si s kruhmi zapózovala na obálke časopisu Pop. Aj ona sa totiž v tom čase tešila z čerstvého prírastku do rodiny – syna Damiana.

Aj napriek tomu, že najkrajšia Angličanka z roku 2004 sa teší z postavičky glamour modelky, podľa jej slov s chudnutím zďaleka nekončí. „Chcem schudnúť na 57 kíl, takže ešte mám čo formovať. Ale so svojím telom som spokojná a cítim sa sexi,“ prezradila v priloženom rozhovore. A ako ďalej podotkla, k jej postave má čo povedať aj snúbenec Jamie O’Hara: „Myslím, že ešte mám väčšie bruško. Jamie vraví, že mám tlstý zadok, ale ja viem že sa mu páči!“ Danielle, ale komu by sa tvoj zadoček vlastne nepáčil?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu