Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Miss Anglicka prišla o silikóny: Teraz pretŕča takmer holý zadok!

Danielle Lloyd sa o svoj zadok v bikinách podelila s fanúšikmi na webe. Zobraziť galériu (6)
Danielle Lloyd sa o svoj zadok v bikinách podelila s fanúšikmi na webe. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Stále má čo ukázať! Keď Danielle Lloyd (28) pred časom podstúpila plastiku, okolie si myslelo, že ide o ďalšie zväčšenie jej silikónových predností. Opak sa však stal pravdou a jej poprsie je momentálne bez implantátov. Zrejme aj preto sa bývalá misska v bikinách spredu nefotí. Radšej vystrkuje zadok v tangáčoch!

Radikálna zmena! Odkedy Danielle Lloyd okúsila pocit z nosenia korunky krásy na svojej hlave, kariéru sústredila na predvádzanie kriviek. Tie si nechala niekoľkokrát vylepšiť, až sa prepracovala k prsiam veľkosti E. Kvôli problémom, opuchom a tvorbe mlieka sa však implantátov nedávno vzdala a momentálne vraj opäť nosí prirodzené „dvojité áčka“. Odvtedy sa v podprsenke neukázala. Aj na fotke z dovolenky si zapózovala radšej zozadu.

„Milujem toto portugalské slnko, musím si opáliť zadok. Ozvem sa, keď sa vrátim,“ odkázala britská modelka fanúšikom v sieti Twitter prostredníctvom čerstvého záberu. Na ňom sa nechala zvečniť v bikinách s uväzovaním na šnúrky a v spodnom dieli so strihom tango-nohavičiek. Svoje pozadie tak webovým užívateľom naservírovala ako na striebornom podnose.

Či sa Danielle kvôli menším prsiam na pohľad spredu zatiaľ necíti, je otázne. Od zmenšenia vnád sa totiž o zákroku vyjadrovala nanajvýš pozitívne. V rozhovoroch totiž tvrdila, že svoje nové ženské zbrane miluje a naďalej sa cíti veľmi sebavedomo. Žeby sa medzitým niečo u nej zmenilo?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu