Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tá si ale trúfa: Miss Anglicka sa zbavila silikónov a vyzliekla donaha!

Danielle O'Hara si zapózovala bez šiat aj napriek tomu, že si nechala odstrániť silikónové implantáty z prsníkov. Zobraziť galériu (9)
Danielle O'Hara si zapózovala bez šiat aj napriek tomu, že si nechala odstrániť silikónové implantáty z prsníkov. (Zdroj: Closer)

LONDÝN – Nahoty sa zatiaľ neostýcha! Hoci má Danielle O'Hara (28) za sebou už dva pôrody, pred objektívom sa stále cíti sebavedomo a prirodzene. Nedávno si preto opäť zapózovala v Evinom rúchu, no s jedným podstatným rozdielom. Miesto, ktoré jej kedysi vypĺňali bujné prednosti, tentoraz zíva prázdnotou.

Plochá, ale spokojná! Aj tak by sa dal vystihnúť postoj niekdajšej Missky, ktorá si pred pár mesiacmi nechala chirurgicky odstrániť implantáty v poprsí. Odvtedy sa na verejnosti premáva so spľasnutým hrudníkom, no fanúšikov ubezpečuje, že je maximálne šťastná. Na dôkaz sa odvážila k riskantnému kroku. Nechala sa zvečniť úplne nahá bez akýchkoľvek oblín v oblasti dekoltu.

V čipkovaných nohavičkách, ale aj celkom bez šiat – v takej podobe Danielle O'Hara prepožičala svoje krivky stránkam najnovšieho vydania magazínu Closer. Či ale urobila múdro, radšej posúďte sami. Modelka ovenčená titulom najkrajšieho dievčaťa krajiny sa totiž zviditeľnila kyprými vnadami v šteklivých súpravách bielizne. Momentálne však nosí len ovisnuté „placky“, ktoré si pre istotu prekryla rukou. Jedna jej na to úplne stačila.

Danielle sa svojich silikónov nezbavila dobrovoľne, ale na odporúčanie lekárov. Po treťom chirurgickom zväčšení jej totiž prsníky začali opúchať a v jej krvnom obehu sa objavila nebezpečná zrazenina. Odvtedy brunetka čelila zo strany fanúšikov nemalej kritike, ktorú zvládla len vďaka manželovej opore. „Ľudia mi na Twitteri písali škaredé komentáre o tom, že mám ploché pneumatiky na prsiach. Rozčuľovalo ma to, ale Jamie mi stále pripomína, že jediné, na čom záleží, je to, že sme zdraví a šťastní,“ zverila sa v nedávnom rozhovore. Ktovie však, ako dlho to s neforemným poprsím naozaj vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu