Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Plochá hruď sa jej zunovala? Miss Anglicka opeká nové silikóny v bikinách!

Danielle O’Hara bez implantátov dlho nevydržala - na dovolenke opaľuje celkom nové silikóny. Zobraziť galériu (7)
Danielle O’Hara bez implantátov dlho nevydržala - na dovolenke opaľuje celkom nové silikóny. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Bujný dekolt je späť! Danielle O’Hara (29) si síce širokú základňu obdivovateľov získala ako vyumelkovaná prsaňa, kvôli zdravotným problémom však prišla o oba implantáty a jej hrudník zíval prázdnotou. Počiatočné sebavedomie ju pritom prešlo naozaj rýchlo. Nedávno si totiž opäť ľahla pod skalpel a vylepšené prednosti už pretŕča v plavkách.

Opäť v starých koľajách! Hoci sa Danielle O’Hara vo svete šoubiznisu zviditeľnila ako Miss Anglicka a Miss Veľkej Británie, nakoniec zakotvila v brandži glamour modeliek. Čitateľom pánskych časopisov tak ochotne predvádzala svoje zvodné krivky a silikónové päťky. Minulý rok však musela podstúpiť operáciu, následkom ktorej jej namiesto poprsia zostali len ovisnuté placky. Napriek tomu britská kráska všade vyhlasovala, že je so svojím telom maximálne spokojná. Tieto slová jej vydržali naozaj len zopár mesiacov, pretože sa tento týždeň sama pochválila veľkosťou košíkov C.

„Milujem slnko. Práve som uspala deti, takže sa môžem hodinu nepretržite opaľovať,“ týmito slovami Danielle okomentovala záber, o ktorý sa s fanúšikmi podelila prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. Zapózovala si na ňom v miniatúrnych bikinách a telefónom zvečnila pohľad na svoje telo od krku nadol. Ploché bruško a chirurgicky zväčšené prednosti nesmeli chýbať.

Danielle, ktorá za slobodna nosila priezvisko Lloyd, sa v čase plochej hrude sťažovala jedine na množstvo jaziev a zvažovala remodeláciu. Ďalšie vylepšenia veľkosti však odmietala: „Uvedomila som si, že to nestojí za to – riskovať zdravie v mene márnivosti. Som živá, mám úžasného manžela a dve deti, ktoré ma ľúbia takú, aká som. To je všetko, na čom záleží.“ Žeby jej medzičasom prišla lákavá ponuka, kvôli ktorej zmenila názor? Pravé dôvody nových silikónov pozná len samotná modelka. Zdá sa však, že pod skalpelom zďaleka neležala posledný raz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu