Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zmutovaný dikobraz? Nie, to je len zmachlená americká tučibomba!

Beth Ditto vyrážala dych podivným outfitom aj líčením Zobraziť galériu (12)
Beth Ditto vyrážala dych podivným outfitom aj líčením

LONDÝN – Už opäť sa poriadne „vyfarbila“! Americká speváčka Beth Ditto (29), ktorá patrí k najobéznejším dámam šoubiznisu, sa zrejme pokúša určovať trendy nielen v oblasti módy, ale už aj v líčení. Na svojom poslednom vystúpení totiž šokovala skutočne bláznivou kreáciou – ostňami a pokresleným ksichtom!

Ako zo zoologickej záhrady v cirkuse! Takým dojmom pôsobila robustná hviezda, ktorá so svojou kapelou The Gossip zavítala na festival Wireless do londýnskeho Hyde Parku. Hoci to s farebnosťou tentoraz nepreháňala, pri pohľade na jej čierne šaty po kolená niektorí fanúšikovia len nechápavo krútili hlavami. Speváčke totiž v hornej polovici tela zavadzali akési podivné kužeľovité ostne!

Nafúknutý bizarný outfit výstrednej Beth bol však len slabým odvarom oproti jej mejkapu. Ak tak kreslené čiary divokého tvaru namiesto obočia vôbec možno nazvať. Okrem nich si hudobníčka už tradične zmachlila oči čiernymi tieňmi a pery zvýraznila červeným rúžom. Takúto by ste ju veru v tmavej uličke stretnúť nechceli!

Absolútnou hviezdou večera sa stala jej kolegyňa Pink. Tá sa na javisku blysla v ultrakrátkych šatách, spod ktorých jej miestami vykúkali nohavičky či pol zadku. Pri jej vypracovaných nohách a pozadí však v porovnaní s Beth išlo o hotovú pastvu pre oči!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu