Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kosorínová bola online: Neveru Matejovi neodpustím, nevrátim sa k nemu!

Mirka Kosorínová. Zobraziť galériu (6)
Mirka Kosorínová.

BRATISLAVA – Miroslava Kosorínová (27) je profesionálna tanečnica, ktorá sa zviditeľnila vďaka šou Let’s Dance. Tam vždy súperila so svojím životným partnerom Matejom Chrenom (28). Štvrtá séria bola však páriku osudná. Ich vzťah sa totiž pravdepodobne navždy skončil.

Mirka Kosorínová sa tancu venuje od ôsmich rokov. Špecializuje sa na latinskoamerické tance a na rôznych súťažiach získala množstvo titulov. Môže sa pochváliť napríklad tým, že je majsterkou Slovenska v latinskoamerických tancoch, ale je aj majsterkou Slovenskej republiky v plesových choreografiách za rok 2000.

S Matejom Chrenom začala Mirka tancovať v roku 2006, kedy už boli partnermi. Obaja tancovali s celebritami v prvej, tretej a poslednej štvrtej sérii Let’s Dance. Práve tá však spôsobila rozchod známej dvojice, z čoho je obviňovaná Matejova tanečná partnerka Elena Podzámska.

Rozhovor

13:45:37 - otázka od: Alena Mirka,chcela by som sa vas spytat ako sa citite bez Mateja,ktory vas opustil kvoli druhej zene. Vy ste jedna inteligentna a krasna zena,ktorá sa nevyrovná chudere Podzamskej. Neverila by som,že Matej by vas dokazal opustit, je to obycajný chudák. Držím Vám palce.Alena Som v poriadku. Zivot ide dalej. Dakujem pekne

13:47:58 - otázka od: Sisa Mirka, pozdravujem Vas. Comu sa budete venovat, ked skoncite s tancom? Drzim Vam prsty a vela stastia. Sisa S tancom by som nikdy nechcela nadobro skoncit, ale planujem sa popri tanci a popri trenovaniu v nasej tanecnej skole venovat aj inej praci. Presne to nebudem zatial konkretizovat, lebo je to v stadiu riesenia. Dakujem

13:49:03 - otázka od: merka Mirka, prajem vsetko dobre. Dufam, ze sa ti bude darit aj v osobnom zivote. Ake filmy mas rada? Chodievas do kina? Dakujem. Mam rada komedie. Ked mam volny cas rada zajdem do kina s priatelmi.

13:50:17 - otázka od: lujya Ahoj Mirka,s kým tvoríš súťažný pár??? Aké máš súťažné plány do budúcna??? Ahoj. S Matejom Chrenom. Konkretne plany nemam, uvidime co prinesie buducnost.

13:53:44 - otázka od: Vlasta Ahoj Mirka, ako zvladas ten kolotoc okolo seba. Ako sa citis a ake mas z toho vsetkeho pociti. Myslim tym konkretne vztah medzi tvojim a jeho tanecnou partnerkou Lets Dance IV. Ahoj. Je to neprijemne. Snazim sa to neriesit. Veci sa deju, ale moj zivot ide dalej.

13:55:08 - otázka od: miroslav ahoj Mirka cudujem sa ti,ze ides do slovnej vojny s tou chudackou kasli na toho tutka nehodi sa k tebe ty si krasna sarmantna dama on je uboziacik suchtarik mas naviac a co sa tyka nej kasli nanu mas na lepsieho fandim ti si uzasna zena a moc krasna sympaticka inac rad by som niejake nazory ohladom tancovania chodis na pokec? daj nick kontakt nech sa stebou mam ako spojit dakujem Ahoj. Nejdem do ziadnej slovnej vojny. Dakujem, na pokec nechodim.

13:55:57 - otázka od: maja Milá Mirka, ako je to teraz, viem, ze ste spolu s Vasim expriatelom trenovali v Jure spolocenské tance. Stale tam trenujeme spolocenske tance. Na tom sa nic nezmenilo. Mozes sa prihlasit :)

13:56:49 - otázka od: moňa Mirka dobrý deň. Pokladám Vás za veľmi inteligentné dievča a navyšše s nesmierne veľkým talentom. Ste mladá, atraktívna a sympatická dáma. Môžete byť vzorom pre mnohé dievčatá. Držte si porosím ten svoj šarm a drilujte na všetkom dobrom, čo naozaj vystihuje Vaša osobnosť. Držím Vám palce ako v súkromnom, tak aj v profesionálnom živote. Hľadte do predu! Držím palce. Dakujem Vam velmi pekne. Taketo slova si nesmierne vazim.

13:57:22 - otázka od: Igor ...ahoj, Mirka... naučíš ma tancovať..?.trochu ale už viemm..:) Ahoj, jasne ze naucim. prihlas sa do nasej tanecnej skoly :)

13:58:17 - otázka od: Zazie Ako sa citite, ked ste zrazu zostali sama po tolkych rokoch stravenych s jednym partnerom? Nie som sama. Mam rodinu a priatelov. Snazim sa s nimi travit vsetok svoj volny cas.

13:59:10 - otázka od: michal ahoj Mirka...... vezmes si ma? :)))))) Ahoj :) Odvazne :) Asi nie :)

13:59:23 - otázka od: Ajvi Ako sa máš?:) veľa šťastia v živote Dakujem dobre

13:59:52 - otázka od: Monika Majatanova ahoj, nechcem sa pytat, len ti chcem popriat vela stastia, aby si v zivote stretla partnera, ktory bude stat za namahu....pochadzas kusok odomna, si fakt sikovna baba, este raz vela stastia...monika Dakujem velmi pekne.

14:00:13 - otázka od: denisa ahoj mirka.. chcem sa ťa opýtať čo cítiš momentálne k elene podzámskej?? drzím palce.. Nic

14:01:08 - otázka od: Eva AHoj Mirka, chcem Ta pozdravit, zazelat Ti stastnu cestu za velku mlaku a otazka, aka pesnicka z radia Ti navodi dobru naladu, mas nejaky tip na letny hit? Zelam vsetko dobre. Jednoznacne Alicia Keys - Empire state of mind, part II. :)

14:02:03 - otázka od: katy ahoj Mirka máš úžasnú postavu udržiavaš si ju len tancom ? Ahoj, tancom a obcas nejakym cvicenim.

14:02:40 - otázka od: dada Mirka, citala som clanok, z ktoreho som mala pocit, ze by si vedela dat Matejovi druhu sancu. Myslis, ze by to mohlo este niekedy byt také, ako predtým? Nie uz nikdy to nebude take ako predtym.

14:04:38 - otázka od: Miro ahoj Mirka ako sa máš a čo planuješ do buducnosti ? moc držim palce ,pa Ahoj. Mam sa dobre. Planujem sa stale venovat nasej tanecnej skole. Plus planujem sa venovat aj tomu co som vystudovala. Chcela by som este tancovat, ale uvidime co prinesie zivot. dakujem

14:05:56 - otázka od: Klára Miruška, ahooooooj, no kedy dáme kávičku? aj ja ta tu v Prahe sledujem. Nechystáš sa? Ahoj:) Chystala som sa za kamaratkou na promocie, ale bohuzial budem vtedy odcestovana.

14:06:26 - otázka od: mary Ahoj, keby sa chystala 5. seria LSD, isla by si este do toho? Ahoj. Neviem. Mozno. Preco nie.

14:06:58 - otázka od: peter si velmi pekna a super tancujes! chces v tejto kariera aj nadalej pokracovat? fanda Peter Dakujem. Do urcitej miery urcite ano.

14:07:45 - otázka od: Michal Ahoj Mirka ... si futbalový fanúšik ? čo myslíš vyhráme nad Talianskom a postúpime do osemfinále ? Pekný dník =) Ahoj. Juuj :) velmi to nesledujem, ale strasne nam drzim palce aby to vyslo

14:08:34 - otázka od: daniela mirka neviem či podzámka či nepodzámka ale každopadne drží palce. Pekný deň Dakujem. Pekny den

14:10:25 - otázka od: Monika Ahoj Mirka, čím sa chceš živiť keď prestaneš tancovať - máš už vobec nejakú predstavu? Mimochodom, tancuješ nádherne... Ahoj. S tancom nechcem prestat. Tanec je moj zivot :), ale vystudovala som Pravnicku fakultu takze by som sa postupne chcela uberat aj tymto smerom, aj ked sa nechystam priamo do pravnickej praxe. Dakujem

14:10:37 - otázka od: THE ROCK Ahoj, si šteklivá??? Ahoj. Velmi :)

14:11:44 - otázka od: Lucia ahoj Mirka, vraj si studovala pravo, (aj ja mimochodom) chces sa vsak nadalej radsej venovat spolocenskym tancom ako pravu? Ahoj. Chcem sa venovat nadalej spolocenskym tancom a postupne aj pravu:) Uvidime ci sa mi to podari sklbit.

14:13:14 - otázka od: Stanley Mirka zdravím :) Ako sa chystáte prežiť tohtoročné leto? ďakujem Chystam sa do Anglicka, kde budem vyucovat tanec v najprestiznejsej letnej skole na svete. Mam tam aj nejake vystupenia.

14:14:12 - otázka od: Palo Som tmavy,vysoky 31r..Keby Ta pozvem na rande, isla by si?:) Fuuuha :) takto na rovinu :) prepac asi este nie.

14:14:18 - otázka od: list Miri....veríš v Boha?? Ano

14:15:43 - otázka od: peta Na sukromie sa asi teraz pyta kazdy, ja som zvedava na pracu. Comu sa vlastne venujete, ked netancujete v Lets Dance? Vlastnim tanecnu skolu a teda tomuto sa venujem momentalne naplno, cize popri celkovej organizacii aj trenovaniu v nej.

14:16:37 - otázka od: Peter Dobry den, neplanujete otvorit tanecnu skolu? Dobry den. Ja uz mam tanecnu skolu. V Rusovciach aj vo Svatom Jure. Mozete sa prihlasit :)

14:17:35 - otázka od: Zuzka Mirka, je pravda, že máte vyštudované právo? a aký sen v oblasti tanca máte? ďakujem a prajem Vám veľa osobného a profesného šťastíčka :) Ano je to pravda. Moj sen v oblasti tanca je prosty. Nech ma to stale bavi tak ako doteraz. Dakujem

14:18:15 - otázka od: vy dvaja ste sa naozaj rozisli? ja som myslela, ze to su len klebety, lebo ste spolu vyzerali uuuzasne :) Ano rozisli. Dakujem

14:19:00 - otázka od: KWP Ahoj Mirka.. Neplanujes zmenu farby vlasov ? .. Bola by z teba krasna brunetka. Ahoj. Nie neplanujem.

14:20:41 - otázka od: denisa naozaj si myslis, ze podzamska je na liekoch? neboli to silne slova? Ano. Neboli. Myslim ze to nie je ziadne tajomstvo. Sama to priznala.

14:21:11 - otázka od: listík Aký je tvoj vzťah k Elene Podzámskej?Ja viem,že ju neznášaš prebrala ti tvojho mojka Chrena:)))Nebojsa súcitím s tebou Ziadny.

14:22:00 - otázka od: Biba Ahoj Mirka. Ako si udrziavas taku krasnu stihlu postavu? Ja si ju neudrziavam :) Jem co mi chuti, tancujem , obcas si zacvicim.

14:22:39 - otázka od: Ján Ahoj Mirka. Prides mi velmi sympaticka a mila baba, ja by som ta nikdy neopustil ako tvoj ex. :-))) ...len srandujem. Hlavne nech sa ti dari na parkete, velmi ti to tam pristane. J Ahoj. Dakujem:)

14:23:34 - otázka od: katka Ahoj Mirka, chcem ti len povedať, že mi je ľúto ako všetci rozoberajú tvoje súkromie na verejnosti. Určite to je nepríjemne. Nikto naozaj nevie ako to celé bolo, len ty s Matejom najlepšie, tak neviem, prečo sa do vás ostatní starajú. Takéto veci sa stávajú aj v iných vzťahoch...Všetko sa deje pre niečo...Všetko zlé je na niečo dobre...Držím ti palce. Ahoj. Dakujem. Aj ja verim ze vsetko zle je na nieco dobre.

14:24:31 - otázka od: zuza tancujete s Matejom stale spolu aj ked uz spolu nechodite? alebo si hladate noveho partnera? Dakujem zatial tancujeme

14:24:58 - otázka od: Ela Dobrý deň, nemám na Vás žiadnu otázku, chcem Vám len zaželať veľa pohody a nech sa Vám darí v práci aj v súkromí. Dobry den. Dakujem velmi pekne.

14:25:19 - otázka od: igor Tanecnice maju pekne postavicky... Nafotila by si niekedy akty? Alebo aspon nejake sexi foto v plavkach? Fuuuha :) Neplanujem

14:27:00 - otázka od: daniela Ahoj Mirka! Drzim ti palce,aby si zvladala teraz tie otazky za Mateja. Ja sa ta za neho nebudem pytat nic. Len sa chcem opytat,co planujes teraz dalej robit po skonceni LSD? Vyucujes v dakej tenecnej skole bo len profesionalne tancujes? Ked bude nahodou dalsie LSD a dostanes od nich ponuku, prijmes to? Dakujem a naozaj drzim palce!!! :) Ahoj. Dakujem. Mam tanecnu skolu v Rusovciach aj vo Svatom Juri, tejto praci sa momentalne venujem naplno. Ak pride dalsia ponuka na LSD zvazim ju.

14:27:32 - otázka od: Iva Ahoj Mirka si sikovna mlada dama ktora krasne tancuje..a dufam ze budes mat v zivote stastie..a co sa tyka tvojho rozchodu tak vsetko zle je na nieco dobre..ked nieco skonci este krajsie sa nieco zacne takze ti moc drzim palce:-) Ahoj. Dakujem pekne.

14:28:27 - otázka od: Lucia Dobry den Mirka, prajem krasne leto a kam sa chystate na dovolenku, zregenerovat telo aj mysel?:-)...nech sa dari a prajem vsetko dobre... Dobry den. Kratsiu dovolenku som uz stihla. Chystam sa este do New Yorku na par dni. Dakujem

14:28:50 - otázka od: bobo Pojdeme spolu do kina na Shreka? :) To som uz videla :)

14:29:22 - otázka od: sara Ahoj Mirka:) velmi si sa mi pacila v Lets dance...trenujes deti alebo aj dospelych??prajem pekny den Ahoj. Trenujem aj deti aj dospelych. Pekny den

14:29:45 - otázka od: Luji Ahoooj. Si moc zlata. drzim Ti palce. Ahoj. Dakujem

14:31:03 - otázka od: Barbora Zdravím Vás, chcela by som sa spýtať, kedy je vhodný čas pre dievčatko, aby sa začalo venovať spoločenským tancom?Barbora Dobry den. V nasej tanecnej skole zacinaju deti uz od 4 rokov, ale najprv maju vseobecnu tanecnu pripravu a od 6 rokov ich ucime spolocenske tance.

14:31:31 - otázka od: janik Ahoj Mirka, chcem sa opytat co mas radsej? tanga alebo klasicke nohavicky? prosim napis...Dakujem :) Ahoj :) Ako kedy :)

14:31:50 - otázka od: mino Ako sa mas ? Dakujem. Dobre

14:32:23 - otázka od: Nina Ahoj Mirka, želám Ti v živote veľmi veľa šťastia a tá pravá láska Ťa určite nájde sama. Dúfam, že Ťa uvidíme aj v ďalšej sérii Let´s dance. Pekný dník. Ahoj. Dakujem velmi pekne a prajem tiez pekny den

14:33:02 - otázka od: peter Dobry den ,neplanujete otvorit VLASTNU tanecnu skolu? Vlastnu tanecnu skolu uz mame v Rusovciach a vo Svatom Jure :)

14:34:45 - otázka od: Tony Ahoj Mirka,,aky tanec mas najradsej?? a myslis ze je realne aby sa naucil dobre tancovat aj hokejista,,dreveny,,na parkete?? :o)) vela stastia v zivote :o) tony Mam rada sambu, rumbu, chachu... no proste vsetky tance, najma tie latinskoamericke. Jasne ze je to realne. Ja naucim tancovat skoro kazdeho :) dakujem

14:35:52 - otázka od: rusty fox Pekny den prajem! Mirka, ake su vase najblizsie plany na leto? Okrem pracovnych mam na mysli aj oblubene miesto odpocinku. Drzim vam v zivote palce, ste sikovne a uspesne ziena! Pekny den. Okrem pracovnych sa velmi tesim do New Yorku. Dakujem pekne

14:36:22 - otázka od: lulo Nemáš ty nejaká riedke vlasy?? riedke nie, ale jemne ano :)

14:36:53 - otázka od: Mato Ahoj Mirka. S tým Chrenom ešte stále tancuješ ? :D Ano. Pracovne :)

14:37:16 - otázka od: Adelin ahoj Mirka, ja len, ze viem ako sa citis....zazila som sklamanie...ale preboli, uvidis a budes stastna a mozno aj stastnejsia.......drz sa, vela stastia v zivote...... Ahoj, dakujem pekne.

14:37:34 - otázka od: Martina Aký je tvoj najobľúbenejší tanec? Vsetky latinskoamericke tance.

14:38:39 - otázka od: Zuzka Pozdravujem vás Mirka!Chcem sa spýtať ako budete tráviť leto?Prajem veľa úspechov :) Ste veľmi sympatická! Dobry den. Cestujem do anglicka, kde budem vyucovat tanec. Dakujem

14:38:55 - otázka od: lenka ahoj mirka, budes s m. chrenom nadalej sutazne tancovat? Ahoj. Neviem

14:39:44 - otázka od: miroslav.t Mirka nelam si hlavu nad tym niktosom nepasuje k tebe je to taky suchtar a ta hena ci ena neries ju je to chudera pozri sa nanu a na seba nesiaha ti ani po päty si krasna sympaticka zena a dama Miri prosim ta potrebujem iste rady ohladom tancovania potrebujem rady daj an seba kontakt na pokec chodis? nick? resp kontakt na teba aby sme ´mohli pisat otom rady dakujem Miro Ahoj. Hlavu si nelamem :) Na pokec nechodim.

14:40:41 - otázka od: katka210 Zdravím Vás Mirka,držím Vám palčeky. Urobili ste správne...aj ja by som tak konala.. ale žiaľ som slabá finančne ...závidím Vám Dobry den. Dakujem. Nikomu netreba zavidiet.

14:40:59 - otázka od: dominika ako sa mas ??? Dakujem mam sa fajn.

14:43:01 - otázka od: Viera Ahoj Mirka, čo robíš preto, že tak dobre vyzeráš? Kedy sa chystáš mať dieťa? Prajem všetko dobré. Ahoj. Dakujem. nerobim nic specialne. Snazim sa to hlavne neprehanat s nicim :) Dieta planujem vtedy ked stretnem toho spravneho muza o ktorom budem presvedcena ze s nim chcem mat deti a on ich bude chciet mat so mnou.

14:44:11 - otázka od: Monika Mirka máte súrodencov? Ako spolu vychádzate? Tancuje aj niektorý z nich? Mam dve sestry.Vychadzame spolu dobre. Jedna z nich predtym tancovala v ludovom subore.

14:44:57 - otázka od: Laura Ahoj Mirka, nie je Ti luto, ze Lets Dance si opustila stale v prvych kolach? Isla by si do dalsej serie opat? Ahoj. trosku mi to bolo luto. Dalsiu ponuku zvazim az ked pride.

14:47:04 - otázka od: lucia ahoj mirka chcela by som sa spytat co si mislis o tom co spravil miro smajda a s kym si si v lets dance rozumela najviac drzim palce ahoj. O tom co spravil Smajda len tolko ze to bolo jeho rozhodnutie. Nijak specialne som to neriesila, asi vedel preco tak konal. V lets dance som si rozumela takmer so vsetkymi, najme vsak so stevom, s patou

14:48:25 - otázka od: Bety Ahoj Mirka, krásne tancuješ,chcela by som vedieť kedy a ako si sa dostala k tancu,prajem pekný deň. Ahoj. Tancujem uz od zakladnej skoly. Vzdy ma to tak nejak tahalo k tancu. Najprv som sa venovala baletu, potom ludovym tancom, modernym a neskor spolocenskym. Pekny den

14:48:59 - otázka od: aladar Draha Mirka z tvojho minuleho vysupu som dost znechuteny, bola si pre mna dlhe roky vzorom ale po tych veciach, ktore sa udiali ta nenavidim. Tvoj byvali obdivovatel Alexander Novotny Aj to je nazor. Pekny den

14:50:05 - otázka od: dadka Mirka. Nie si prvý ani posledný prípad rozchodu vzťahu.Viem bolí to, ale ver mi vyhrala si ty. Drž hore hlavu a užívaj si mladého života. Keď nejde o život nejde o nič.Som žena chápem ťa. Dakujem velmi pekne.

14:50:24 - otázka od: monika Dobry den Mirka, chcela by som sa opytat ci by ste vedeli odpustit Matejovi neveru, keby sa chcel vratit spat. Nie

14:50:59 - otázka od: Tomáš Mirka, chcel by som ti povedať, že ťa už dlho obdivujem a si strašne krásna. Čo sa týka Chrena, vykašli sa na neho!!! Evidentne si ťa neváži, čo by teda sakra mal. Viem, že tak dlhý vzťah aký ste mali, nejde len tak hodiť za hlavu, ale verím,že to dokážeš. Držím ti palce a uvidíš, že raz nájdeš toho pravého!!! :) Dakujem

14:51:27 - otázka od: lula Ahoj Mirka, si veľmi sympatické žieňa, šikovné, prajem Ti v živote všetko dobré, pevne verím, že stretneš v živote partnera, ktorý si Ťa zaslúži. Matej Chren nestojí za povšimnutie, keď bol schopný urobiť to, čo urobil. Elene Podzámskej len toľko, že Božie mlyny melú pomaly, ale isto, všetko sa jej to v živote vráti. Veľa zdravia a entuziazmu do života. Ahoj. Dakujem pekne.

14:51:39 - otázka od: lostiar Ty si kamoška s Ivanou Surovcovou? ano

14:52:08 - otázka od: Andrea Prajem Vám Mirka, aby ste v živote našla človeka, na ktorého sa budete môcť spoľahnúť, je to smutné, že muži si potrebujú stále niečo dokazovať a nepoučia sa na chybách iných. Osobne si myslím, že sa ešte zobudí a zistí, že urobil chybu. Držím Vám palce,hlavu hore, veľmi Vám to pristalo. :-) Dakujem velmi pekne.

14:53:05 - otázka od: Katka Mirka,je pred nami leto,ako ho plánuješ prežiť??chystáš sa na dovolenku??veľa šťastia. Chystam ho prezit pracovne. Trosku som si uz stihla oddychnut. Este ma caka cesta do New Yorku

14:54:02 - otázka od: Danka Mirka, srdečne Vás zdravím a chcem sa spýtať, odkedy sa tancu venujete a aký máte vzťah k folklórnemu štýlu tanca. Ste totiž typ jemného dievčaťa ale s veľkou iskrou a tmpramentom, vedela by som si Vás predstaviť napr. v čardáši. Držím moooooc palce!!! Dobry den. Tancovala som rok v ludovom subore. dakujem pekne

14:55:05 - otázka od: katka ahoj Mirka, od kolkých rokov tancuješ? Ide ti to naozaj veľmi dobre. Prajem hodne štastia. Ahoj, asi od osmich rokov. So spolocenskymi tancami som vsak zacala az na strednej skole. dakujem

14:55:28 - otázka od: Tomino:) Prijala by ste pozvanie na caj od mladsieho? :) Mozno

14:55:37 - otázka od: THE ROCK Ahoj si šteklivá na chodidlách? :) ano

14:55:47 - otázka od: Tibor Si fakt pekná žena čo viac mám napísať. :)

14:57:29 - otázka od: majo pozdravujem Vás, rád by som sa opýtal, či je Váš šport príliš finančne náročný, nakoľko by som rád 7 ročnú dcéru prihlásil naň, resp. ona by to rada skúsila. za odpoved vopred ďakujem. a držím palce v osobnom aj tanečnom živote. Dobry den. Ano, bohuzial tanecny sport je financne narocny, ale stoji to za to. Urcite by som nevahala. Vyskusajte a uvidite. Minimalne to pre nu bude zmysluplne travenie volneho casu. Pekny den

14:57:45 - otázka od: Hownocuc Ahoj Mirka, páčil by sa Ti metrosexuálny narcis ??? Ak áno, som tu pre Teba ..... :D Nie

14:58:15 - otázka od: Ľubka Ahoj Mirka, srdečne Ťa pozdravujem, aké máš plány na leto? nechápem Váš rozchod, a ešte k vôli takej maximálne nesympatickej žene, ona išla po Matejovi od samého začiatku, trapné..... Ahoj. Leto stravim pracovne. Dakujem

14:58:21 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? ano

15:00:00 - otázka od: emma ahoj MIRKA,v prvom rade ti chcem povedat ze si super sikovna tanecnicka a sympaticka osobka a prajem ti len to najlepsie. A teraz moja otázočka, si veeelmi chudulinka, az priehladna:), možes teda napísat kolko vazis a merias?? vdaka za odpoved:) Meriam 168 cm ale kolko teraz vazim netusim, ale uz som pribrala od lets dance 2 kila takze je to na dobrej ceste :) Dakujem. Ahoj

15:00:26 - otázka od: Vava Ja by som Vám chcela iba niečo povedať.Ste krásna mladá žena ktorá by nemala smútiť za niekým, ktorý ju vymenil za niekoho, kto je už za zenitom. Eňa sa môže snažiť koľko chce,ten vek sa schovať nedá.Prajem Vám, aby ste v živote stretli takého muža, ktorý si Vás zaslúži. Dobry den. dakujem velmi pekne

15:01:52 - otázka od: Monika Ahoj Mirka ,co je pre teba zmyslom zivota:-)?..dakujem za odpoved a prajem pekny den:) Zit si svoj zivot a neublizovat inym. Mam rada tanec, svoju rodinu, priatelov. Ahoj

15:02:53 - otázka od: Tomáš Mirka, chcel by som ti povedať, že ťa už dlho obdivujem a si strašne krásna. Čo sa týka Chrena, vykašli sa na neho!!! Evidentne si ťa neváži, čo by teda sakra mal. Viem, že tak dlhý vzťah aký ste mali, nejde len tak hodiť za hlavu, ale verím,že to dokážeš. Držím ti palce a uvidíš, že raz nájdeš toho pravého!!! :) Dakujem pekne.

15:03:10 - otázka od: Ja Mirka, držím palčeky dalšie slova su myslím zbytočne .Veľa štasia dakujem

15:03:39 - otázka od: Pipo Máš radšej ponožky a tenisky alebo plážové žapky a bosé nohy? plazove zabky a bose hohy

15:03:54 - otázka od: Xmen Nechala by si sa nafotit pre playboy ? nie

15:04:24 - otázka od: ičo Mirka, tanec ma nejak nikdy nebral,ale kvoli Vam by som zmenil nazor.Pekny den to som rada. pekny den

15:04:42 - otázka od: Robert Ahoj môžem ťa pozvať na kávu mozes ma mozvat len neviem ci pojdem :)

15:06:45 - otázka od: Tereza ahoj,pozdravujem Vás a chcem sa spytat ci ste vzdy boli taka chuducka? Lebo obcas mi pride ta vasa chudosť az nezdrava..nemyslite? Nechceli by ste trochu pribrat? Vzdy som bola stihla. Teraz trosku viac, al to bolo myslim pochopitelne, neplanovala som to. Uz som pribrala a cez leto v Anglicku este urcite priberiem. Som ale zdrava a hlavne mi velmi chuti :)

15:07:07 - otázka od: Paloma Ahoj Mirka aký bol Števo Skrúcaný ako tanečný partner? ahoj. vyborny

15:07:23 - otázka od: miroslava mirka,pozdravujem ťa a chcem Ti len povedať, aby si bola silná, pretože chudera Podzámska ti nesiaha ani po členky.Dúfam že Chren nie je taký chren a spamätá sa ako Ti ublížil, a čím skôr to napraví.Prajem Ti veľa úspechov a všetko len dobré, si veľmi sympatická, drž sa. Ahoj. dakujem

15:08:27 - otázka od: gabika dobry den.ja tiez tancujem ale nie spolocenske tance chcela by som sa vas opytat kolko rokov tancujete?? dobry.Vela. tancujem uz asi od osmich rokov. konkretne spolocenske tance asi 12-13 rokov.

15:08:54 - otázka od: Miriama Mirka, veľmi ti držím palce v tvojom ďaľšom pôsobení na tanečnom parkete. Kde by sme Ťa mohli vidieť vystupovať? Najblizsie asi vAnglicku :) :( dakujem

15:09:08 - otázka od: Tomáš Mirka, chcel by som ti povedať, že ťa už dlho obdivujem a si strašne krásna. Čo sa týka Chrena, vykašli sa na neho!!! Evidentne si ťa neváži, čo by teda sakra mal. Viem, že tak dlhý vzťah aký ste mali, nejde len tak hodiť za hlavu, ale verím,že to dokážeš. Držím ti palce a uvidíš, že raz nájdeš toho pravého!!! :) Dakujem

15:09:13 - otázka od: Robo Aka je tvoja oblubena farba ? Modra

15:09:53 - otázka od: Lucia Mirka držím palce v osobnom živote si zlatá baba.pa dakujem

15:10:20 - otázka od: Zuzana Ahojček Mirka dokázala by si ešte podať Eni Podzámskej ruku prípadne sa s ňou porozprávať? nemam dovod

15:14:57 - otázka od: Dakujem velmi pekne za otazky a za blahozelania. Prajem krasny den vsetkym. Vsetkych "tancuchtivych" radi privitame v nasej tanecnej skole. Mirka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu