Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manžel Sandry Bullock prosí ju aj deti: Odpusťte mi tú bolesť a zahanbenie!

Jesse James a Sandra Bullock Zobraziť galériu (5)
Jesse James a Sandra Bullock

LOS ANGELES - Manžel herečky Sandry Bullock Jesse James ukončil mlčanie ohľadom údajného konca ich vzťahu. Vo štvrtok vydal vyhlásenie, v ktorom sa manželke Sandre Bullock a ich trom deťom ospravedlnil a prebral plnú zodpovednosť za situáciu.

"Väčšina mediálnych tvrdení je nepravdivá a nepodložená. Navyše, tieto súkromné záležitosti nie sú hodné žiadnych ďalších verejných vyhlásení," uvádza sa vo vyhlásení, ktoré Jesse James poskytol magazínu People. "Existuje len jedna osoba zodpovedná za celú túto situáciu a tou som ja," dodal James s tým, že je "extrémne zarmútený" tým, že spôsobil svojej manželke a deťom "bolesť a zahanbenie". "Skutočne ma mrzí trápenie, ktoré som im spôsobil, " vyjadril sa Jesse James, ktorý dúfa, že jedného dňa mu manželka a deti odpustia.

Jesse James vydal vyhlásenie po tom, čo sa v médiách objavili správy o tom, že Sandra Bullock odišla z ich spoločného domu. Sandra Bullock sa podľa zdroja magazínu People odsťahovala v pondelok, niekoľko dní pred tým ako magazín In Touch zverejnil článok o údajnej nevere jej manžela, ku ktorej malo dôjsť počas nakrúcania drámy Slepá strana. Herečka, ktorá nedávno získala svojho prvého Oscara práve za výkon v spomínanej dráme, taktiež zrušila pracovnú cestu do Londýna, kde sa mala na budúci utorok zúčastniť na premiére tejto snímky. Vo vyhlásení uviedla, že do Európy nepocestuje "pre neočakávané osobné dôvody". "Ospravedlňujem sa za všetky nepríjemnosti, ktoré to môže spôsobiť, a ďakujem vám za pokračujúcu podporu filmu," pokračuje vyhlásenie.

Sandra Bullock a Jesse James sa zoznámili v roku 2004. Pár sa zosobášil v júli 2005.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu