Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sandra Bullock dostala Zlatú malinu, získať však môže aj Oscara

Sandra Bullock preberá Zlatú Malinu Zobraziť galériu (5)
Sandra Bullock preberá Zlatú Malinu

LOS ANGELES - Americká herečka Sandra Bullock si z 30. ročníka udeľovania Zlatých malín, ocenení pre najhoršie filmové počiny roka, odniesla dve ceny.

V noci pred udeľovaním Oscarov ju vyhlásili za najhoršiu herečku, konkrétne za film All About Steve, a nepopulárnu Zlatú malinu získala aj spolu s Bradleym Cooperom v kategórii Najhorší filmový pár za ten istý film. "Ukážem sa tu aj o rok, ak mi sľúbite, že si snímku pozriete ešte raz a zvážite, či môj výkon bol naozaj taký zlý," povedala 45-ročná Bullock, ktorá v hollywoodskom Barnsdall Gallery Theatre pôsobila uvoľneným dojmom.

"A ak uznáte, že to nebolo až také zlé, Zlatú malinu vrátim,"</b> pokračovala herečka a dodala, že pre účasť na udeľovaní malín musela prerušiť charitatívnu večeru s hollywoodskym producentom Jeffreym Katzenbergom. "No a teraz sa na tú večeru vrátim, lebo viete, predsa je to Jeffrey Katzenberg, ktorý má moc zabrániť mi v hraní navždy," ukončila svoju "ďakovnú" reč Bullock.

Rodáčka z Virginie bola prvou herečkou, ktorá si Zlatú malinu prevzala osobne od roku 2005, kedy si Halle Berry prišla nasprejovanú plastovú malinu prevziať za svoj výkon v snímke Catwoman (2004). Sandra Bullock je momentálne paradoxne horúcou kandidátkou na zisk ceny Akadémie za hlavnú úlohu v dráme The Blind Side. Môže sa tak stať prvou herečkou, ktorá získa počas jedného víkendu Oscara i anti-Oscara, teda Zlatú malinu.

Chcete sa dozvedieť viac o prípravách na Oscary?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu