Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Úbohá Sandra Bullock: Manžela jej zviedla potetovaná kreatúra!

Sandra Bullock prišla o manžela kvôli potetovanej modelke Zobraziť galériu (9)
Sandra Bullock prišla o manžela kvôli potetovanej modelke

LOS ANGELES – Ostali jej len oči pre plač! Hollywoodska diva Sandra Bullock (45), ktorá sa iba nedávno tešila zo zisku prvého Oscara, má momentálne hlavu v smútku. Dôvodom je obrovský škandál s jej manželom v hlavnej úlohe. Ten ju totiž takmer rok podvádzal s modelkou, ktorej telo pokrýva necelá stovka tetovaní!

Totálne ju ponížil! Hoci sa na prvý pohľad zdalo, že manželstvo Sandry Bullock a Jessea Jamesa je naplnené harmóniou a šťastím, opak sa stal pravdou. Po tom, čo krásna herečka v ďakovnej reči vyznala svojej zákonnej polovičke lásku, Jesse sa jej odplatil tým najhorším možným spôsobom. Jedenásť mesiacov si poza jej chrbát užíval s modelkou Michelle McGee, ktorá samu seba prezýva sexbombou. Úctyhodnou zbierkou tetovaní však dokáže rajcovať zrejme iba vášnivých motorkárov!

V exkluzívnom rozhovore, ktorý potetovaná tmavovláska poskytla magazínu In Touch, je Jesse vykresľovaný ako poriadne slizký chlipník. Ako Michelle uviedla, od začiatku ju držal v domnienke, že so Sandrou žijú oddelene: „Nikdy by som si s ním nezačala, ak by som vedela, že je to ženatý muž. Pôsobil dojmom, že sú rozídení.“ To však bola evidentne len úbohá zásterka, vďaka ktorej Jesse dostal Michelle do postele. A keď ju tam už mal, roztočil to aj s troma „číslami“ za sebou!

Ako však potetovaná modelka tvrdí, ich jedenásťmesačný vzťah sa netočil iba okolo šťavnatého sexu. Niekoľkokrát denne si esemeskovali a stretávali sa raz až dvakrát do týždňa. Michelle mala k svojmu postaršiemu úlovku dokonca tak blízko, že mu dala aj prezývku – Vanilla Gorilla. Pýtate sa prečo? Nuž, Jesse údajne patrí k tým šťastlivcom, ktorí sú „tam dole“ poriadne obdarení!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu