Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Exkluzívne FOTO tehotnej Hajdu z Thajska: Ukazuje bruško aj dcérku!

Tehotná Zuzana Hajdu s dcérkou Elissou v Thajsku. Zobraziť galériu (7)
Tehotná Zuzana Hajdu s dcérkou Elissou v Thajsku.

BRATISLAVA - Užívajú si exotiku! Bývalá moderátorka Zuzana Hajdu (34) pred pár dňami pre topky.sk priznala, že už dva mesiace dovolenkuje v Thajsku. Pobyt v krajine si tehotná plavovláska vychutnáva spolu s desaťmesačnou dcérkou Elissou a manželom Moustym Mahmedom (34). Presvedčte sa sami!

Ako sme cez víkend informovali, bývalá tvár jojkárskeho spravodajstva si už približne dva mesiace užíva slnečné počasie v Thajsku. „Je tu teplo a cítime sa výrobne. Aj malej Elisse to prospelo. Úplne tu ožila,“ vyrátala nám Zuzana Hajdu prednosti pobytu v zahraničí. Dôkazom jej spokojnosti môžu byť aj zábery, ktoré nájdete v našej GALÉRII.

Keďže je však plavovláska tehotná a nachádza sa tisícky kilometrov od domova, zaujímalo nás, či plánuje rodiť na Slovensku.  „Áno. Chcem prísť tesne predtým. Mám v pláne rodiť cisárskym rezom. Tak isto som priviedla na svet aj dcérku,“ netajila Hajdu, ktorá by sa mala stať dvojnásobnou mamičkou koncom mája.

Ako sme sa ďalej v súvislosti s očakávaním nového potomka dozvedeli, všetko prebieha bez problémov. „Tehotenstvo zvládam dobre. Ani si to neuvedomujem, aj keď som dosť unavená. Ale to asi aj tým teplom,“ povedala Zuzana, ktorá zatiaľ pohlavie dieťatka tají. „Poznáme ho, ale neprezradíme, pokiaľ sa nenarodí. Rovnako tak si pre seba necháme aj meno. To už máme vybraté. Nebude však príliš exotické. Nachádza sa aj v slovenskom kalendári,“ dozvedáme sa od mamičky. Tá už dávnejie prezradila, že túži po chlapčekovi. Uvidíme, či sa jej toto želanie splní.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu