Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exotické deti našich prominentov: Na koho sa podobajú?

Exotické deti našich prominentov. Zobraziť galériu (17)
Exotické deti našich prominentov.

BRATISLAVA - Sú svetové! Aj v našom šoubiznise sa nájdu prominenti, ktorým je Slovensko pri hľadaní partnera malé. A tak svoj život spoja s niekým zo zahraničia. Exotické korene sa potom prejavia aj na ich ratolestiach. Kto zo známych tvárí vychováva deti, ktoré sa narodili v zmiešanom manželstve? Na koho sa ich potomkovia podobajú?

Jozef Poláček a Glenda Lopez

Manželmi sú pol roka. S Kubánkou Glendou sa Jopo spoznal prostredníctvom sociálnej siete. Keď sa s ňou počas dovolenky na Kube stretol aj osobne, hneď sa zamiloval. To, že si známy Slovák po krátkej známosti zobral cudzokrajnú krásku, mnohých zaskočilo. No párik je spolu šťastný. Dvojica sa momentálne teší zo synčeka Joshuu, ktorý sa narodil iba pred pár dňami. Hrdý otecko pre topky.sk prezradil, že sa drobček podobá na neho. „Malý Joshua vyzerá úplne ako ja, keď som bol malý. Iba je troška tmavší. Aj rozmery má také, ako keď som sa narodil,“ prezradil Jopo.

 

Exotické deti prominetov, Parišková,
Zobraziť galériu (17)

 

Aneta Parišková a Mark Sedlmair

Moderátorka jojkárskeho spravodajstva sa s kanadským podnikateľom spoznala v pražskom hoteli v lete minulého roka. Hoci Aneta už raz vydatá bola a zo vzťahu s českým podnikateľom Davidom Dočekalom má syna Danielka, pred piatimi mesiacmi išla opäť pred oltár. Vzala si Kanaďana Marka Sedlmaira, v ktorého žilách koluje nemecká a kórejská krv. Koncom júla porodila plavovláska svojho druhého syna Gabriela. Dieťatko má črty po oboch rodičoch, exotický pôvod jeho otca sa prejavil najmä na tvare jeho očí.

 

Exotické deti prominetov, Parišková,
Zobraziť galériu (17)

 

Zuzana Hajdu a Mousty Mahmed

Exmoderátorka Zuzana Hajdu v roku 2008 šokovala verejnosť oznámením o svojej svadbe s Egypťanom Moustym Mahmedom. Zoznámili sa počas blondínkinej dovolenky v tejto arabskej krajine. O rok neskôr, v máji 2009, už blondínka priviedla na svet prvé dieťa. Po dcérke Elisse sa v júni 2010 dvojici narodil druhý potomok, syn Adam. Podľa Zuzaniných slov sa chlapček viac ponáša na ňu a dcérka na otca. „On je úplne iný typ ako Elissa. Hoci sa podobajú, ona je celý otec. Má aj takú tmavšiu pokožku. Adamko je zas biely po mne,“ prezradila s úsmevom Hajdu.

Exotické deti prominetov, Parišková,
Zobraziť galériu (17)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu