Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tehotná Hajdu zdrhla zo Slovenska: Aj s mužom a 10-mesačnou dcérou!

Zuzana Hajdu s manželom Moustym Mahmudom. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Hajdu s manželom Moustym Mahmudom.

BRATISLAVA - Už dva mesiace nie sú na Slovensku! Bývalá moderátorka Zuzana Hajdu (34), ktorá je momentálne v šiestom mesiaci tehotenstva, odišla spolu s manželom Moustym Mahmedom (34) a malou dcérkou Elissou do Thajska. Žijú tam už dva mesiace!

Správy o tom, že sa bývalá tvár jojkárskeho spravodajstva chystá spolu s rodinou natrvalo odsťahovať zo Slovenska, sa v šoubiznisových kruhoch šíria už dlhšie. Prvýkrát sme vás o nich informovali na topkách koncom minulého roku v TOMTO článku.

A ako sa najnovšie ukázalo, plavovláska už v súčasnosti so svojimi najbližšími pod Tatrami nežije. „Už dva mesiace dovolenkujeme v Thajsku. Do Egypta sme však ešte bývať neodišli. No s manželom sa tam chystáme neskôr. Chceme ísť navštíviť jeho rodinu," dozvedeli sme sa včera od Zuzany. 

Podľa slov exmoderátorky je dôvod odchodu jednoduchý. „Nechceli sme byť v zime. Tu je teplo a cítime sa výrobne. Aj malej Elisse to prospelo. Úplne tu ožila,“ prezradila blondínka, ktorá  už v brušku nosí druhé dieťa.

V súvislosti s odchodom manželov zo Slovenska nám dobre informovaný zdroj prezradil, že dvojica údajne predala byt, ktorý tu mali. „Nie je to pravda,“ poprela túto informáciu Hajdu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu