Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hablovičová v sexi šatách: Ukázala aj prsia!

Lucia Hablovičová vystriedala dva sexi outfity za jeden deň. Zobraziť galériu (5)
Lucia Hablovičová vystriedala dva sexi outfity za jeden deň.

BRATISLAVA – Zmenila štýl! Lucia Hablovičová (32) nahradila roláky šatami so sexi detailmi. Neuveriteľne príťažlivá bola na nedávnych narodeninách Milana Lasicu (70). Ba čo viac, v ten istý deň sa ukázala na inej akcii v oblečení, ktoré odhalilo aj časť jej predností.

Ešte minulú zimu nosila Lucia Hablovičová najčastejšie roláky. „Keď sú vonku mínusové teploty, tak je to proste praktické,“ povedala nám vtedy. Tento rok však chodí na spoločenské akcie v dosť sexi outfitoch.

Minulý týždeň sa krstila kniha Tisíc a jedna noc, kde Lucia plnila úlohu krstnej mamy. Na túto príležitosť sa patrične vyparádila, hoci nešlo o večernú akciu. Tyrkysové šaty mali dekolt riešený tak, že podprsenka sa tam jednoducho nehodila. A tak Lucia poodhalila niečo aj zo svojich predností.

V ten istý deň sa Lucia objavila aj inde. Večer sa zúčastnila narodeninovej oslavy Milana Lasicu. A hoci si prsia tentokrát celé zahalila, červené šaty jej i napriek tomu poriadne pridali na sexepíle. Nielen svojou mini dĺžkou, ale aj zaujímavo riešenými prestrihmi a šnúrkou okolo krku. Žeby sa mala po minuloročnom rozchode s Rasťom Žitným opäť pre koho parádiť?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu