Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hablovičová: Takto vrtela zadočkom iba pár dní po operácii!

Hablovičová takto vrtela zadočkom. Zobraziť galériu (7)
Hablovičová takto vrtela zadočkom.

BRATISLAVA – Cigánske rytmy ju dostali! Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová (31) si to vo štvrtok na firemnom mikulášskom večierku celkom užila. Dokonca si po necelých dvoch týždňoch od operácie aj zatancovala!

Sympatická brunetka musela ísť nedávno pod nôž. „Som hospitalizovaná po operačnom zákroku,“ povedala pre topky.sk minulý pondelok. Zaujímavé však je, že už týždeň po zásahu lekárov vo veľkom pracovala. A to z dôvodu, že sa musela ako riaditeľka Miss Slovensko zúčastniť kastingov, kde vyberala dievčatá do budúcoročnej súťaže.

Ako sme sa mohli na vlastné oči presvedčiť, Lucia nezaháľala ani vo štvrtok - na mikulášskom firemnom večierku. Svoje donedávna ešte ubolené telo, ktoré bolo po operačnom zákroku, mierne prekrvila. Na prekvapenie všetkých totiž tancovala! Rozohnili ju cigánske rytmy. „Zabavila som sa dobre, ako každý rok na tejto akcii. Netancovala som veľa, bol to skôr taký symbolický tanec. Jednak kvôli operácii, ale aj z dôvodu, že som bola dosť unavená,“ povedala Hablovičová, ktorú cez víkend opäť čakajú pracovné povinnosti - zúčastní sa posledných dvoch kastingov.

Kastingy na Miss Slovensko 2010

Sobota 5. december 14,00 – 17,00 hod. - Nitra hotel Alexander´s

Nedeľa 6. december 14,00 – 17,00 hod. - Bratislava hotel Gate One



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu