Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zdesená Hablovičová na Plese v opere: Bála sa najhoršieho!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (2)
Lucia Hablovičová

BRATISLAVA - Stres z faux pas! Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová (32) nechýbala ani tento rok na najprestížnejšom slovenskom plese. Topky.sk tmavovlásku vyspovedali priamo v opere. Zistili sme, čoho sa celý večer desila.

Do historickej budovy Slovenského národného divadla prišla Lucia Hablovičová aj tento rok s kamarátom - módnym návrhárom Borisom Hanečkom. Odborníčka na krásne ženy sa nedala zahanbiť ani na jubilejnom desiatom ročníku Plesu v opere  a predviedla sa vo veľmi vkusnej róbe. A hoci jej čierne šaty sadli ako uliate, predsa len mala kvôli nim počas slávnostného večera zvláštne pocity. 

„Boris na mne opäť do poslednej chvíle šil šaty. Dokonca som zistila, že mi do kabelky strčil ihlu a niť. Tie veci ma trošku desia. Neviem, čo mám od toho očakávať. Neviem, či čaká, že mi má niekde niečo prasknúť,“ povedala pre topky TV Hablovičová, ktorá priznala, že sa jej už na prestížnej spoločenskej akcii prihodili v minulosti nejaké trapasy. „Bolo ich už niekoľko, ale dôležité je prežiť to s úsmevom,“ dodala riaditeľka súťaže o najkrajšiu Slovenku.

Sledujte TOPKY TV: Hablovičová o tom, prečo chodí na ples do opery i o svojich faux pas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu