Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bezdeda na koncertoch: Žartuje na Adelin účet!

Tomáš Bezdeda na koncerte v Púchove Zobraziť galériu (6)
Tomáš Bezdeda na koncerte v Púchove

BRATISLAVA/PÚCHOV – Nestrieľa si iba zo seba, ale aj z expartnerky! Spevák Tomáš Bezdeda (24) si nedávno na svojom koncerte uťahoval z bývalej priateľky - moderátorky Adely Banášovej (28).

Bývalý superstarista Tomáš Bezdeda, ktorý bude najnovšie skúšať šťastie v semifinále Eurovision Song Contest s piesňou Na strechách domov, odohral pred pár dňami koncert so svojou kapelou v Púchove pri príležitosti otvorenia nového hotela.

Keď počas vystúpenia išiel Tomáš spievať skladbu s názvom Obyčajné slová, ktorá pôvodne vznikla ako duet s dnes už bývalou partnerkou Adelou Banášovou, zažartoval si na jej účet. „Adela sa ospravedlňuje, že nemohla prísť. Ale zo známych dôvodov tu nie je. (narážal na jej nový vzťah s Petrom Modrovským, pozn. red.) Ja sa vám ju pokúsim nahradiť. Dúfam, že to zvládnem,“ povedal s úsmevom Tomáš, čím publikum poriadne rozosmial.

To však nebolo všetko. Pri spievaní textu Banášovej dokonca znížil hlas a „zahral“ sa na moderátorku. „Išlo o pieseň, ktorú som naspieval s Adelou. Chcel som divákov rozosmiať a troška ten koncert spestriť. Nemal som v úmysle nikoho uraziť ani zosmiešniť,“ tvrdil Bezdeda, ktorý je už z rozchodu s plavovláskou zjavne nad vecou. Zo svojho predchádzajúceho vzťahu si teda ťažkú hlavu nerobí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu