Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šindlerová a Bezdeda: Poriadne sa teraz trápia!

Šindlerová a Bezdeda Zobraziť galériu (6)
Šindlerová a Bezdeda

BRATISLAVA - Musia zabudnúť na zimné radovánky! Bývalé superstarovské hviezdy Martina Šindlerová (20) a Tomáš Bezdeda (24) nám prezradili, že pár dní po novom roku nezaháľajú, ale poriadne makajú! Topky.sk zistili, čo ich v týchto dňoch zamestnáva!

Nie sú žiadni lenivci! Speváci Martina Šindlerová a Tomáš Bezdeda si Silvester poriadne užili a teraz už poctivo pracujú. Topky.sk zistili, že ich momentálne zamestnáva učenie. „Teraz mám skúškové obdobie, tak sa učím. Budúci rok by som už chcela skončiť,“ prezradila o svojom študijnom "trápení" brunetka, ktorá príchod nového roka strávila v Terchovej, kde dokonca stretla aj kolegyňu z brandže Zuzanu Smatanovú.

Podobne je na tom teraz aj Bezdeda, ktorý silvestroval na chate s kamarátmi a rodinou. Ako pre topky.sk prezradil, v týchto dňoch však už dáva zabrať svojim mozgovým bunkám. „Sedím pri počítači a učím sa angličtinu,“ prezradil Tomáš, ktorý sa namiesto lyžovačky morduje s učením.

Obaja interpreti majú na školské povinnosti čas do konca januára. Vtedy sa totiž začnú slovenské kolá Eurovision Song Contest 2010, kde sa obaja predstavia so svojimi skladbami. Na učenie im teda príliš času nezostane.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu