Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bezdedovo prekliatie: Toto nedokáže prekonať!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (5)
Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA – Prekvapenie sa nekonalo! Spevák Tomáš Bezdeda (24) sa v piatok večer predstavil ako prvý v pesničkovej šou Eurovision Song Contest 2010. No ani tentoraz nedokázal získať lepšie miesto ako tretie. Že by bola táto priečka jeho prekliatím?

Bývalý bronzový superstarista Tomáš Bezdeda má na konte samé trojky. Okrem už spomínanej speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar, kde skončil tretí, sa rovnakému umiestneniu nevyhol ani v tanečnej súťaži Let´s dance 2, či v minuloročnej Eurovizií. A nebolo tomu inak ani v piatok večer - v prvom štvrťfinále Eurovision Song Contest 2010.

Topky.sk preto zaujímalo, čo hovorí na svoje umiestnenie. Neprekáža mu už tá večná trojka? „Ja som si už zvykol, že všade skončím tretí. Tak ma to neprekvapilo, ale naopak potešilo. Som aj za to vďačný,“ netajil sympatický mladík, ktorý nepoprel, že je toto umiestnenie zrejme jeho „prekliatím“. „Možno, že je to zakliate, ale vždy je lepšie skončiť v prvej trojke ako nič,“ priznal Bezdeda, ktorého pieseň Na strechách domov postúpila do semifinále.

Sledujte TOPKY TV: Bezdeda o svojom prekliatí...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu